so now the sun is out?

Va i skolan idag, hade ändå bara en lektion så jag tänkte att jag kan börja lite smått med att komma tillbaka till skolan. Vi hade teater, pratade och planerade mest inför någon grej som vi ska ha för föräldrarna.
Stannade till på gina tricot på vägen hem, köpte en blus och ett par leggings men jag ska nog lämna tillbaka dom sen, vill köpa någonting annat för pengarna som jag trivs bättre med.

Nu måste jag äta någonting, är sjukt hungrig. Sen bär det av till min systers skiva !!

puss<3

 


onsdag kanske?!

Igår såg jag världens roligaste reklam med pappa, jag garvade tills jag dog ! Det va reklam för en gräsklippare XD , HAHAHAA !!! Jag hittar inte reklamen så tyvär kan jag inte visa den, men den va så jävla kul..värd att se !

Jag drömde sjukaste drömmen inatt, en sån där dröm som känns jätte verklig men är helt sjuk. Tur va så vaknade jag iaf och då såg det ut som en människa med rödkeps och röd tröja satt ihop kurad på min röda stol..jag belv skiit rädd ! Men sen såg jag att det bara va min handduk som hängde på stolen. Fatta läskigt om man bara skulle vakna så sitter en främmande människa i sitt rum och bara iaktar en...nä fy fan !!

Ska snart åka till Täby med min syrra och fixa lite saker, tänke hämta ut min mobil då samtidigt :D Men jag vill inte bli sedd av någon för jag orkar inte fixa mig så det blir nog en stor munkjacka med en stoooor luva. Så om du är i Täby och ser en figur som ser ut som en lieman eller nått så är det nog jag som har sprungit förbi ;)


puss<3


Hemma idag igen..

Har iaf lyckats kläma i mig en macka för någon timme sen som gör att jag mår jätte illa. Men jag sitter här och dricker mitt vättskeersättande eller vad det nu heter så jag hoppas att jag snart blir frisk.
Jag lyckades plugga lite igår, skickade arbetet till min lärare i morse...sen fick jag reda på att de arbetet tydligen skulle ha varit inne någon dag förra veckan...ups!
Nu ska jag kolla lite på Gossip girl och tycka synd om mig själv.

Här är en bild som visar hur jag ser ut. Den röda stora pricken i mitt ansikte är min näsa, har så ont i den för att jag har snytit mig så många gånger. Går och snyter mig varannan sekund känns det som....( jag är sur för att jag är sjuk ) !!!!!





are you f*cking kidding me?!

Dagen höjdpunkt va att jag hade studie dag idag, WOHOO !!!!!
Det negativa är att jag har blivit sjuk IGEN !!!!!!
Är det möjligt? JA, DET ÄR SJUKT! HUR LYCKAS JAG BLI SJUK HELA TIDEN?!?!?!?!?!?!?!?
Jag tänkte vara duktig och plugga iaf men eftersom att jag inte har ätit eh...någinting alls så har jag lite svårt för att konsentrera mig, har en känsla av att någonting skulle mailas in idag också till min lärare, kommer dock inte ihåg vad. Nu ska jag kolla på någon film tror jag..kanske IRON MAN!! Har inte sätt den så de kanske är dags. Sitter nu ihop kurad i sängen och ska dricka mitt vätskeersättande till som är så mumsigt !

Puss<3



Dance...dance...dancedancedance

Idag va jag, syrran och mamma på THE LAST BOUCE i GLOBEN !!!!
( f ö r  m i g  h e t e r  d e n  f o r t f a r a n d e  g l o b e n )
Den va så jävla grym kunde knappt sitta stilla. Fy fan  att som ska lägga ner dom är så otroligt bra, obeskrivligt bra !! Dom hade gjort ett jätte bra slut, sorligt men väldigt fint...blev berörd. Tyckte väldigt synd om Alvaro som skadade sig och inte kunde vara med i föreställningen utan hoppade runt på sina kryckor, men dom hade löst det på annat sätt ibland så han va där på scenen och allt men det va synd att han inte kunde dansa på deras sista show.







Dance with me, just to night...

Vaknade imorse och kände mig fortfarande skit men nu....känner jag mig faktiskt mycket bättre ( p e p p a r  p e p p a r ). Vi får se om jag orkar ikväll hoppas verkligen det !!!!

Nu ska jag hoppa in i duchen får skriva mer sen.

Puss<3




movie night!

Film kväll idag för mig, har suttit ensam i soffan och kollat på en film på tv Disturbia hette den as bra film. Shia Labeouf spelade huvudrollen sån grym skådespelare!! Sen har jag sätt en film som heter Obsessed men Beyonce..den va lite konstig men ändå bra. Shiit hon är ju så snygg den kvinnan, världen är orättvis ibland.
Jag ska nog gå och lägga mig, är lite trött. Hoppas bara att jag får sova mer i natt än vad jag fick göra igår.

Natti natti <3



 


varför????

Sov jätte dåligt inatt, fy fan känns inte som att jag har sovit ett skit. Stannade hemma idag igen, inget Grönalund för mig inte. Enligt planerna skulle jag åkt till Grönalund efter skolan med Elin, Nicole och Therese men efter som att jag mår så jävla skit kan jag inte göra det längre.... Halsen är värre än vad den va förut, borde nästan kolla upp det men min kropp är för trött, kommer nog inte orka gå till läkaren om dom fortfarande har öppet.

Min syster tvingade mig att laga lunch nyss, tror att det blev lite misslycket...är som sagt ingen mästerkock !!
Mitt huvud dödar mig, tabletter verkar inte hjälpa, känner mig så hjälplös kan inte göra någonting.

Nu ska jag väll äta med min syster, ska kolla med henne vad hon tycker att jag ska göra med min hals. Någon som kanske  vill byta hals helt ?!

Hej då så länge !!




 



( E N  L I T E N  Ä C K E L  B I L D  J A G  B J U D E R  P Å )


Is this how it's gonna be`?!

 

Va hemma idag igen, har inte gjort så mycket annat än att sovit och kollat på Heroes. Mimmi ringde mig och pratade en liten stund, måste fan bli frisk nu. Har ingen aning om vad jag ska skriva för nu känned det bara som att dagarna paserar, känns alltid som de när jag bara ligger hemma och inte gör någonting.
Snart ska pappa lägga den sista ungen sen ska vi se på gårdagens grays anatomy ( s p e l a d e  i n  d e t  i g å r)

 

Bjuder på den här lilla flummiga bilden från en dag i skolan.... puss<3




Sanningen:

 

Gud skapade mannen med både kuk och hjärna, men inte tillräckligt med blod så att han skulle kunnna använda båda samtidigt...






Things my heart used to know

 

Vill inte prata om det, vill inte bli påmind.
Känner mig bara så tom.....






It's to good to be true




HAHAHHA, hittade nyss en kak-gömma i min syrras rum !!! XD





juste so you know I'll be there

Woho det finns inget bättre än att ligga helt död i soffan och inte kunna göra någonting...NOT! Det ända jag gör är att kolla på film och dricka mitt underbara tee. Såå nu har jag sätt en ny film som jag tänker tipsa om den heter (trumvirvel tack)......DEAR JOHN !!!
Den va super bra gå och se den, bästa skådespelarna i huvudrollerna ( channing tatum och Amanda Seyfried ) garanterar att man inte blir besviken, eller jag tyckte att slutet va lite lame men det funkade ändå. Det va en jätte bra story och underbara scener, alla borde ändå se den här filmen det är en film man måste se.

Jag bara flamsar runt med inläggen nu, har säkert skrivit samma sak flera gånger men jag är sjuk så det är min förklaring.







Puss<3


va fan inte nu igen !!

Vaknade imorse och hade sjukt ont i halsen, har det fortfarande. Så ingen skola för mig idag. Jag får nöja mig med varmt tee och någon bra film. Såg nyss The time travelers wife ganska bra faktiskt.

Igår såg jag på mins systers slutproduktigon. Den va så bra. Hon går dans linje på Fryshuset och dom är gryma på att dansa säger jag bara. Det va ett jävla liv närjag vaknade imorse -.- små syskon kan faktiskt vara så otroligt jobbiga ibland. Men jag orkade inte gå upp, la bara kudden över huvudet och forsatte sova.



Puss<3


 

 


sad to wake up

Försov mig som vanligt idag, men bara en halv timme. Stressade som fan ändå..jag behvöver all tid jag kan få på morgonen. Träffade Matilda på bussen och satt och snackade med henne, på tunnelbannan var det en kille som satt och lyssnade på musik och sjöng. Väldigt roligt iaf.
Va jätte trött på dansen idag, orkade verkligen ingenting men jag kämpade på ändå och siktade på att tänka på annat. Efter lunchen hade jag bara svenska, matte och samhällskunskap i några minuder sen fick jag dra hem.
Har bara slappat hemma, kollat på gossip girl, 90210 och the vampire diaries.
Funderar på att gå ut och springa och rensa tankarna,  orkar inte bara sitta här och "plugga".
Men jag måste nog plugga lite senare, men just nu kan jag inte koncentrera mig.

Puss<3



disappointed much ?!

Förlåt för att jag är en besvikelse för dig. Men jag kan inte vara allt som du vill att jag ska vara. Jag är inte perfect och jag är inte så liten längre. Jag kan inte leva upp till dina förväntningar.
Förlåt för att jag inte är den dottern som du önskar att du hade....



Trött och på sämst humör, förlåt för inlägget men jag va tvungen att skriva av mig.








Älskar dig syster, skulle nog kännas bättre om du va här<3


Bigger than just us

Nu har jag flyttat hem till min familj igen, den sjuka familjen. Min lillebror är tydligen magsjuk, eller har varit så jag vågar inte röra någonting här hemma....vill verkligen inte bli sjuk.

Jag tänker inte skriva någonting från igår förutom att det började som en as rolig kväll, slutade inte riktigt lika bra....


Nu ska jag nog ta och äta lite blåbärspaj och kanske se på någon bra serie.
( o r k a r  i n t e  s k o l a n  i m o r g o n )



LÖRDAG !!!!

Wohoo har inte sovigt någonting alls tack vare några personen som älskar att lyssna på högmusik när klockan är typ 5 ! Men det va kul igår, god mat och trevliga människor. Det va roligt att träffa alla tjejer igen och bara umgås. 
Senare på kvällen drog vi till maggan och va där några timmar (hade inte koll på klockan). Jag och Mimmi drog hem på amandas moppe, jag körde utan handskar eller någonting så mina händer va isbitar tappade känseln i dom ! 

Nu på morgonen har vi städat, duschat och försökt att äta lite.
Snart ska jag och Mimmi panta burkar, sen ska vi möta upp Frida och gå på teater !
Puss<3

balooba

Nu har Frida hämtat upp Mimmi medans Jossan och Bea sitter på bussen, alla är påväg till centrum. Jag som blev jävligt trött stannade kvar hemma och städar, eller jag ska börja städa snart. 
Har lite ont i magen också har säkert ätit för mycket eller någonting under dagen. Men ikväll blir det mysigt med tjejerna och grillningen. Hoppas bara att det inte börjar regna igen.
Ge mig mer avsnitt ! Måste bara säga också att jag älskar hennes hår, för er som inte visste så va Nina Dobrev modell innan hon började med skådespelningen.Allstå den tjejen är så söt varför måste allting vara så orättvist för?!

What the F*uck?!

Min dag har inte varit så jätte bra. Började med att jag försov mig en halv timme och fick stressa hela morgonen.
Hann faktiskt med bussen som va försenad och träffade matilda så att jag hade sällskap på vägen.
Orkade verkligen inte med skolan så innan lunchen åkte jag hem, fick springa till bussen i danderyd. Fick värsta svårt att andas när jag väll va på bussen (det va fett läskigt), skrämde upp jossan på sms sen blev det bättre.
När jag kom fram till berga så va solen framme och sken underbart !!!
Nu sitter jag och jossan och ska äta vi är jätte hungriga.... puss<3








a better way

Blev inte så mycket sova inatt häller, vaknade varje timme från halv 7 fram till halv 10..då gick jag upp.
Hade bara en lektion idag, teater, sen slutade jag tidigare också så vi slutade halv två.
Men jag va tvungen att stanna kvar för jag ska ha utväcklignssamtal ikväll. Elin höll mig sällskap en timme och hjälpte mig lite med samhällskunskaps läxan som vi har till imorgon. Det är ett till papper som jag inte har gjort än men den är så konstig att jag inte vet hur jag ska lösa det.

Pappa är påväg hit medans jag sitter helt ensam i skolans bibliotek. Men snart kommer dom slänga ut mig här ifrån för den stänger klockan fyra. Och dom verkar redan lite sura, slänger lite konstiga blickar åt mitt håll.
När jag kommer hem till berga igen ska jag träna, sen bär det av till Mimsan igen.

KOM PRECIS PÅ ATT DET ÄR FREDAG I MORGON !!!!!!
WOHOO....ser fram emot en grillkväll med tjejerna !!

puss<3




ohh what you say

Whaa!!
Gymet med mimmi dag efter skolan, vi va jätte duktiga. Sen har vi grillat på balkongen och myst.
I morgon börjar jag klockan 12 medans busungarna här börjar halv två, jag får välll "smyga" upp och "försöka" att inte väcka dom.
Sry är inte riktigt på blogghumör.....

Men här är är lite söta bilder på oss från ikväll.

Puss<3






at Mimmi's place

Igår hade vi biptest i skolan,finns bara ett ord för det: USCH! Men det gick ändå ganska bra för att vara jag. Min syster fyllde år igår så jag firade henne en liten stund, träffade inte henne så mycket alls igår faktiskt vi missade varandra hela dage. Men hon hade bakat en jätte god preinsesstårta.
Efter allt tårtätande skulle jag hem till mimmi (kommer befinna mig där restan av veckan). Jag körde dit...med BIL :o Det gick ganska bra att köra, körde ganska snabbt en gång sen blev jag jätte stressad och nervös av alla bilar som bildade kö bakom mig när jag va vid trevehallen. Det gick mycket bättre att köra när jag va på norrö, men jag va ganska glad att få vara framme tycker inte om att köra bil i traffiken -.-
Jag och mimmi hade svårt för att sova, vet inte varför somnade aldrig. Fick lite panik när jag såg att klockan va 3 inatt och insåg att jag skulle upp om 3 timmar. Men vi kom upp iaf. Sitter i skolan nu, kom lite tidigt (ingen aning varför).

Börjar nu så ha en bra dag. puss<3


tillbaka i skolan igen

Min vecka började verkligen inte bra. Hade sov mogron men klockan 05.50 börjar min minsta lillebror (som ligger på andra sidan av min vägg) att gallskrika, och ingen göra någonting åt det. Han låg där och skrek jätte länge och det är väldigt svårt att sova till det skriket ! När han äntligen slutade kunde inte jag somna om. jag va jätte arg och jätte irriterad, kändes som att hela dagen var förstörd, men den blev bättre.
Det va roligt att träffa alla i skolan igen, dock va det är välidgt lång dag. Jag somnade på sista lektionen och fick ränder i ansiktet av min randiga tröja (inte okej). Efter skolan köpte jag en present till min syster och senare på kvällen gymade jag och mimmi.
Har en tidig dag imorgon som jag verkligen inte ser fram emot, har bip-test första lektionen villket enligt mig är ett stort USCH!!

Idag Fyller min syster 19 !!! GRATTIS säger jag till henne, hoppas hon får en bra dag. (kanske ska väcka henne innan jag går till skolan vi får se)


Nu måste jag iaf gå och lägga mig.

puss<3




bara att tuta och köra!

Kom precis hem från att ha övningskört med pappa. Det gick faktiskt väldigt bra, mycket bättre än vad jag hade tänkt att det skulle gå. Sen fick pappa fnatt och tyckte att jag skulle köra hem....på vägen bland alla andra bilar! Vi körde lite vid österkär och hem, jag blev ganska närvös när det började komma bilar bakom mig. Men det gick ändå hyfsat bra. Jag trodde verkligen att min pappa hade blivit galen när han sa att jag skulle PARKERA !! Det va välidgt läskigt, ville inte köra in i bilarna som stod precis brevid. Bilden kom rakt in på parkeringsrutan och bilarna omkring var oskadda.

Nu sitter jag i soffan och pratar om veckan med mimmi. Ser inte fram emot skolan i morgon, inte att gå upp iaf. Men det kommer bli kul att ha dans igen och att träffa alla.





godnatt <3





11 april 2010

Idag åkte jag och Frida hem till Fridas pappa och hämtade hennes moppe ! :D Sen åkte vi årets första moppetur, jag fick också testa att köra första gången iår. Det va lite kallt men nu ska vi inte klaga. Ska nog gå hem till min mamma och försöka starta min moppe också, hoppas att den funkar. Jag har varit så dålig för den har stått ute hela vintern. Det har varit välidgt hälrigt väder ute, solen har lyst hela dagen det är sånt här väder det ska vara !

Senare ska jag kanske ut på promenad med mimmi och sen povköra med pappa (vi får se hur det går).


puss<3






God natt kanske?!

Idag hade jag nog turen på min sida. När jag skulle åka till beatrice skyndade jag mig som f*n till bussen (va lite sen), när jag nästan är framme skriver frida att bussen åker så jag börjar kuta efter den! ¨Tror inte att den såg mig för den åkte bara iväg. Då kom en buss mot norrtälje och frågade om jag skulle med 623an som precis hade åkte. Jag sa jag och chaffören sa: HOPPA IN, VI ÅKER IKAPP!
Jag hoppade på bussen och satt och pratade med den jätte trevliga busschafören. Han anropade till och med buss 623 och frågade om dom kunde stanna på nästa hållplats så att jag kunde byta buss. Han va så himla snäll. Frida och Josefine va väldigt förvånade iaf när jag hoppade på bussen.
Chaffören räddade min dag, det borde finnas fler som honom här i världen !!!!

Det va mysigt hos Beatrice, hon hade bakat en jätte god tårta !
Senare när jag bara satt hemma kom Frida och Mimmi förbi och höll mig sällskap. Jag tycker att det är lite läskigt för jag är helt ensam nu och en lampa i hallen har slutat fungera. Är super trött men det känns inte som att jag vill sova. Funderade på att kolla på en film men jag kom inte på någon.
Äh jag går nog och lägger mig ändå.

Puss<3


(har ingen rolig bild just nu så det blir bara text)


hold on tight

När mina kära småsyskon inte är hemma så sätter min syster självklart på en film på hägsta volym på tvn. Men jag behövde komma upp, det är dags att börja vända tillbaka på dygnet igen. Så jag gick upp och kollade på Ringaren i nottredam med min syster och hennes kille. Ska snart fixa mig och sen gå ner till bussen och åka till beatrice :)

 

Puss<3

 

 

 


Won't think about it too much

Ibland undrar jag vad du tänker med, om du tänker över huvetaget. För jag tror inte att du är medveten om vad du säger ibland, men du glömer det säkert precis när du har sagt det. Men snälla tänk efter, snart pallar man inte. Blir besviken när jag märker att du inte ens bryr dig, för om du gör det visa det bättre.


Va bara tvungen att skriva av mig lite, nu ska jag inte tänka på det längre.

Klockan är ganska mycket, borde gå och lägga mig men jag orkar inte. Känns som att jag har för mycket på hjärnan, det blir kaos. Försöker att tänka på annat men det går inte så bra, är för irriterad. Det är faktiskt tillåtet att var irriterad ibland, jag vill bara komma på vad som är bäst. Ska jag prata med dig om det eller ska jag bara skit i det ? Känns som att mycket kommer att förändras när alla kort ligger på bordet (eller hur man nu säger), men tänk om det bara blir värra, konstigare och konstigare, om vi inte pratar om det ?!
Jag kommer antaglien bara låta det vara för jag vet inte om jag vill prata om det.
Nu har jag nog rensat skallen lite, förlåt för alla förvirrande människor som läser det här och inte fattar någonting.
Nu ska jag försöka sova. Godnatt<3


austin powers

Lämnade min mobil på lagning idag så nu har jag en gammal nokia mobil som jag inte kan ändra rington på, så jag hör inte när någon ringer (toppen).
Har fortfarand ont i huvudet så det har blivit en film kväll. Kollade på en film som heter Law abiding citizen Med Gerard Butler. Han är så bra, sjukt grym skådespelare. Rollen han spelade va ganska sjuk men hanva as grym. Se den filmen den va väldigt bra.
Just nu tittar jag på Austin Powers, den är så underbart rolig. Mike myers är helt underbar !
Orkar inte skriva mer just nu, ska fortsätta kolla på filmen. Puss<3




...........................................................

Har fått huvudvärk, det är säkert p.g.a det här skit vädret !
Men men, det är bara bita ihop, svälja en tablett och rusa ner till tåget.

 

 

 


seg som fan

Jag gick upp för ett tag sen och satte mig och åt frukost, helt plötsligt somnar jag XD hahha va fan ?! Nu har jag lite minder än en timme på mig att fixa mig och så, frida kommer nog inte bli glad när hon hör det här.
En posetiv sak är att jag är ensam hemma just nu, så jävla skönt.
Nej men nu måste jag sätta fart så att jag hinner med tåget. Ska till täby med frida, hon ska byta ett par skor och jag ska köpte en present till beatrice :) Får se vad som händer ikväll, kanske ska gyma har varit ganska lat det här lovet. Men jag försöker att inte tänka på att det bara är några dagar kvar tills skolan börjar, får bara panik då.

Ha en toppen dag, tyvär verkar vädret ganska trist. puss<3


The bounty hunter

Är sjukt trött så det blir inte så långt inlägg.
Jag och Frida va på bio och såt The bounty hunter, den va rolig och bra enligt mig. Jennifer Aniston och Gerard Butler hade huvudrollerna. Jag skulle lätt vilja se den filmen igen, den va rolig och det är kul att kolla på bra filmer på bio. Det jobbiga va att vi hade tre omogna idioter framför oss som satt och rapade och drev as mycket, blev väldigt jobbigt efter ett tag. Det va inte många alls som va där och kollade, blev väldigt förvånad, men det kanske är för att det är en torsdags kväll. När vi skulle gå så tog vi en sväng förbi toaletten och när vi kom ut hörde vi någon som gick med klackskor (men vi såg ingen) och vi blev lite rädda för att bli instängda i täby centrum och inte komma ut. Men situationen var inte så farlig som vi trodde.
Som sagt jag är trött så jag ska nog gå och lägga mig. Började se på filmen Fighting men jag funderar på att se klart på den i morgon håller på att somna.

I morgon är det nog täby som gäller.

puss <3


 


stan idag.

Åkte in till stan idag och träffade Nicole, Therese, Elin, Minna, Louise och Ellen. Vi gick runt lite i det vackra vädret (tills det blåste för kallt), fikade och kollade runt lite i affärer.
När jag skulle åka hem va det nått fel med tunnelbanan, den mot mörby kom aldrig så jag fick åka till fridhemsplan och ta buss 4a där ifrån till teckniska, sen åkte jag till mörby centrum för jag skulle kolla om jackan fans där, men självklart så gjorde den inte det. Så det va bara att sätta sig på tunnlebanan, åka en station och sätta sig på bussen hem. På bussen satt och och pratade med Frida i telefonen som fick mig att blir på biohumör så vi tänkte kanske kolla om det gick någon bra film ikväll och kolla om dom andra vill hänga på.
Nu blir det ett snabbt inlägg för jag ska snart gå till tåget.
Men det läskigaste med tunnelbanan idag var att jag hörde en kille som stod och pratade i telefonen sa att det va någon som hade blivit påkörd vid slussen och det va därför det va helt fucked up i trafiken.

Idag köpte jag en värmeskydds spray till håret på åhlens, har hört att den ska vara bra.






puss<3


There's no time for tears

Jag är trött, utmattad, men inte sömnig. Måste ändå försöka sova snart för jag måste upp i morgon också....ingen sovmorgon här inte. Ska åka från åkersberga ungefär klockan 12 så att jag är i stan vid 1.
Min syster har blivit sjuk (stackaren) så jag ska låta henne få ha min datan inatt så att hon kan kolla på någon bra film, hennes data har inget ljud eller nått.
Jag måste verkligen börja leta jobb nu (är väldigt sent ute), har ett jobb i sommar men jag skulle verkligen behöva ett till. Måste ta tag i det där nu. Får se om jag hinner fixa det i morgon.

Godnatt alla nattugglor<3

Här är en bild som får alla att drömma fina drömmar!












Mongo

Idag åkte jag in till täby med Fridiluttan för att leta efter en skinnjacka och för att kolla lite på presenter till B*A ;)
Hittade ingen skinnjacka för att dom va tydligen slut där och i stan ! Är det bara jag som har denna dåliga otur ?!
VI flummade iaf runt i täby tills tåget kom där Bea, Mimmi och Jossan satt på. Vi åkte in till stan för att äta (alla var vrålhungriga) och umgås. VI kom till mongoliska, eller vad det nu heter, och fick sitta vid ett bord och började plocka mat. Det va ganska roligt ställe att äta på. Vi alla beställde buffé där man fick plocka från alla bufféer XD
Jag upptäckte att jag inte var en sushi-människa, tyckte inte att det va gott (speciellt inte när jag va sååååhungrig).

Det va jätte mysigt att träffa tjejerna igen och bara umgås, proppa i sig mat och flumma.
När jag kom hem kollade jag på Grays anatomy och tog det lite lungt. Tänkte beställa skinnjackan på datan istället (tyckte att jag va lite smart), men precis när jag skulle beställa märker jag att det är fel jacka. Den här va ganska lik men då kom jag på att jag har sätt en som hade en sån och den va inte lika snygg som den jag ville ha. Vet verkligen inte hur jag ska göra, vill verkligen ha den jacka !! Får väll fortsätta leta och hoppas att min tur vänder och att jag hittar den i rätt storlek ganska snart !

 

Godnatt <3


who's laughing now?


Här får du frida ! Här är armandet som jag fick av dig när jag fyllde år.
 Har använt det och kommer att använda det. Jag vet exakt vart den ligger också så den kommer att finnas kvar ett tag ;) nöjd?






Fridiluttan




Idag va det stan med Frida som gällde. Jag tog på mig ett par vita nya skor jag hade fått av pappa, och sprang ner mot tåget. På väg till centrum fick jag skavsår och kunde knappt gå, som tur va hade jag lite tid kvar så jag svängde in på medstop (eller vad apoteket nu heter) och köpte skavsårsplåster.
Vi gick runt en stund i några affärer sen satte vi oss på espresso house och fikade innan vi fortsatte våran lilla shopping dag runt i stan. Jag skulle köpa en skinnjacka idag men den jag hade tänkt att köpa fanns inte i min storlek och när jag äntligen hittade en så va jag osmart nog att inte köpa den utan jag tänkte att jag kunde komma tillbaka lite senare och köpa jackan, men jag när gjorde det så va den självklart slut !!!!!
Jag köpte iaf ett par nya skor (som jag snabbt bytte till för att slippa skavsårsskorna ! ), sen en t-shirt från H&M, en ring från urochpenn och en tröja från bickbok. Lägger upp bilder sen.

I morgon blir det middag med tjejerna inne istan :)

Godnatt, nu måste jag verkligen sova<3




Dålig uppdatering.

Sorry, har varit extremt dålig på att uppdatera. Kom hem igår så jag kan ju berätta lite om dom senaste dagarna.
I söndags åkte jag som sagt till Gullspång till några familje vänner. Det tog ungefär 4timmar dit. Bilresan va inte så rolig, överlevde tack vare min älskade musik! Satt och lyssnade hela vägen. Skönaste va när jag lyssnade på den lugnaste låten på min mobil och kollade runt i bilen och såg hur min yngsta lillebror skrek som f*n, jag hörde ingenting hade högsta volym och bara njöt. Första stoppet på resan dit va iaf på IKEA där vi käkade lunch, köttbullar med potatis. Nästa stopp va på coop, som jag fick för mig va ÖB av någon konstig anledning.

När vi kom fram va middagen redan klar vilket var underbart för jag var vrålhungrig. Det va mysigt att träffa våra kompisar ingen, vi träffar inte dom så ofta så vi satt och pratade jätte länge och frossade i oss godis. Vi bara åt och åt och åt och åt. Hade jätte ont i magen dagen efter av allt godis!




När vi åkte hem hade vi fortfarande massa godis kvar som vi åt av. Har blivit så himla trött på godis nu!!!!
Mina bröder somnade väldigt snabbt i bilden så vi kunde köra ganska långt innan vi stannade igen för middag. Det blev på ett ställe som hette Dinners som låg på sidan av vägen. Min godis fylda mage va verkligen inte sugen på att proppa ner någonting mer men jag kände att jag behövde nåt litet mer matigare så det blev en macka.





När jag kom hem tog jag en varm dusch och la mig ner i min nybäddade säng och somnade som en stock!


Morgon

Sitter nu och äter frukost.
Ska snart åka till gullspång till några familje vänner, men jag kommer hem i morgon ;)

Lilla frida hoppade på ett tåg igår och åkte hem !

 

puss<3


vårtecken

Idag va det så bra väder, riktigt vårväder. Solen lyste och det va varmt och skönt, man borde ha passat på att vara ute med än vad jag var. Men när jag väl va ute såg jag att massa blommor börjar ploppa fram och att gräset börjar bli grönare, marken torrare och hela världen är så mycket bättre när det är sånt väder.

Igår kom jossan över, vi tjockade oss lite, satt och snackade sjukt länge och kollade på film. Det va mysigt för det va länge sen det bara var vi två som umgicks ensamma.
På morgonen gjorde jag Amerikanska pannkakor till frukost som vi åt med sirap, det va super gott måste göra det flera gånger. När vi åt våra utsäkta pannkakor tittade vi på Planet 51 som va ganska kul (speciellt när man är övertrött). Vi skulle ha gymat men jossan skulle bort och Mimmi mådde inte så bra så Siri kom över och höll mig sällskap resten av dagen.

Vid sex tiden gick jag över till min mamma och åt middag men henne, helen och axel. Efter spelade vi massa spel (jag vann mest) och satt och pratade. Har ätit sjukt mycket godis och annat onyttigt i helgen så min mage är rund som en ballong och gör ont !
Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp ganska tidigt i morgon.

puss<3


påsklunch

Det va en jätte mysig kväll igår på jossan balkong med god mat, god efterrätt och gott godis ;)

I dag va jag på påsklunch hos min farmor och min farfar. Det va roligt att träffa släkten igen (träffar dom inte så ofta) och det va god mat, åt tills jag hade ont i magen. Min farmor göder näligen folk med mat när man är där.
Nu har jag precis ätit middag och försöker komma på nånting att göra ikväll är som vanligt ganska dött överallt.
Vi får se vad som händer, skriver antagligen om det i morgon.

puss<3



April April din dumma sill..

En seg morgon som vanligt förstår inte hur man orkar gå upp varje morgon.
Det va iaf ingen hemma när jag vaknade så det va en lugn morgon. Idag börjar jag 12 så det blir jätte konstigt med lunchen, eller jag äter inte lunch de blir bara frukost. Måste åka 10.58 hä ifrån så det blir lite knas.
Efter skolan idag ska jag gyma och på kvällen blir det tacos hos Jossan med alla tjejer, förutom Frida men hon vet att vi saknar henne. Hoppas hon får det kul i skåne.
Finns inte så mycket mer att säga, ska gå och sminka mig nu och sen gå.

Juste det är första april idag. Jag vill lura någon men jag är så himla dålig på det !
Om någon har ett bra skämt så skriv det till mig, jag bara måste lura min pappa för det brukar vara omöjligt.

puss på er. <3




throw out my heart and get a new one

Ska nog snart gå och lägga mig, har precis målat naglarna och kollat på ett avsnitt av two and a half man. I morgon börjar jag 12, har teater i 2 timmar sen ska jag skynda hem för att gyma med mimmi, siri och Jossan.
Jag vill verkligen att sommarn ska komma nu, känns som att allting blir bättre, man mår bättre.
Ibland skulle jag bara vilja försvinna eller stanna tiden och bara göra det man vill, och bara vara med dom människorna som verkligen får en att må bra.
Sista skoldagen och sen är det äntligen påsklov!!!  Mitt mål är att ha kul varje dag...mina vänner ska hjälpa mig med det hade jag tänkt, om jag känner dom rätt så bangar dom inte ;) Nu tjatar pappa på mig att jag ska gå och lägga mig, jag orkar inte att jag måste vakna upp igen om jag somnar LÅT MIG SOVA TILLS DET BLIR SOMMAR !
Känns som att det kommer bli en mosad torsdag men vi får se de kan ju alltid vända <3


RSS 2.0