liite panik slagen

Ska snart iväg. Känns lite läskigt bläääääääääääää
orkar inte skriva mer :P

bapbabababab BAPA BAPBA

IIHHHH!!!
Idag vaknade jag vid 10-11 och va väldigt uttråkad. Spontan som jag är så hoppade jag på en buss till Arninge. Det kanske inte va så jätte genomtänkt efter som att jag va heeeeelt själv xD Men Min trogne vän Siri kom till min undsättning..........1000 timmar efter !!!!
Nu har jag slösat massa pengar på heeeeelt onödiga saker, men men.  Nu sitter  jag och siri och har precis kollat på Kejsares nys stil ! :D hahah. Snart ska hon åka hem och jag ska fixa lite med annat :P
Här är nått vi skrattar hejdlöst åt, måste dela med mig av den XD Puss<3






morgon igen

Nu är jag uppe, som vanligt. Har väll kanske bara sovit 2 timmar eller nått så det va segt att gå upp. Men nu sitter jag iaf här med frukosten och tittar på vänner. Finns det nått bättre?? Ja, sova kanske?
Nu måste jag fixa lite så att jag hinner springa ner till bussen.



Det dröjer inte länge tills Maya kommer hit till fastlandet igen. Saknar henne !!

Puss<3




vem behöver sova?

Idag började jag klockan 8.00 och va därför tvungen att gå upp 4.45, men jag fick ändå springa till bussen. Nu på vägen hem märkte jag att klockan va 4.45...ingen. Har varit uppe ett helt dygn, det är ganska galet och korkat för jag ska upp tidigt imorgon. Ska fira min lillebror med släkten i Hagaparken. Ska med en buss som går från centrum 9.13. Fuck vad jag inte kommer orka. Aja det är bara att bita ihop.
Vill att Fridiluttan ska ringa för det lät som ett jätte konstigt ljud i rummet bredvid mig och jag är helt själv hemma !! HJÄLP !!

Nu ska jag väll gå och lägga mig, måste sova lite annars kommer jag inte fungera alls imorgon.
SJukt jag har inte sovit på ett helt dygn. Bye bye <3




frustrerad, förvirrad och trött

Jobbig dag...tills dansen ( sista lektionen ). Då dansade vi afrikansk dans. Det va skiiit kul !!!!
Sen åkte jag hem och fixade med mitt kort och handlade. Nu är jag trött och ska försöka sova, börjar 8.00 imorgon så jag måste gå upp sjuukt tidigt. såååååååååååå GODNATT !!!



Bild på söta Therese från första skoldagen <3



Right there where they belong and I know I'm not alone

Godmorgon.
Idag är det onsdag och jag böjar 9.50 så jag har lite sovmorgon, typ en halvtimme. Orkade verkligen inte gå upp idag, har snooooozat i evigheter känns det som...men nej. Ville verkligen bara somna om va sjukt trött, är sjukt trött. Men men, snart bär det av till skolan.

Idag slutar jag 15.10, sen måste jag skynda mig för jag ska vara på ett annat ställe klockan 16.00 för att sen försöka hinna till en grej i berga som börjar 17.00. Det kommer bli tajt med tiden alltså får skynda mig som tusan.

Det här blev ett väldigt roligt inlägg (not) xD, haha. Men men, mimmi kanske får sig ett gott skratt, hon har sagt att hon tycker att det är kul när jag skiver ut nattmössan... Kan man säga så? Aja.

Nu ska jag fixa lite så att jag slipper springa till bussen. Hatar att ha idrott...eller jag hatar min lärare.





Puss<3



Grattis, grattis, grattis, grattis, grattis, grattis !!!!!!

Juste glömde berätta att min pappa och min lillebror fyller år idag !:D
Ja dom fyller år på samma dag, pappa fick en födelsedags present för fem år sen. Shiit va fem år har gått snabbt om man tänker efter. Lillgrabben börjar bli stor :) Och pappa blir gammal ;) haha, neej han är inte så jätte gammal faktiskt. När jag var hos bea idag kom vi på 6st som fyller år idag. Är inte det lite rekord?? ;)




Jag övningskörde iaf upp till gården för att fira dom båda. Pappa ska få ett nytt mobil skal och min bror ska få följa med mig och syrran på Toy story 3D ! Cooolt va ;)
Det va kul att träffa småbröderna igen, saknar dom jätte mycket... känns som att jag inte ser dom så ofta längre. Men de blir ju inte så ofta som vi har tid att ses heller, har så mycket nu med skola och allt annat. Får väll ta igen det senare någon gång.

Körningen hem gick mycket bättre än det hade gått tidigare när jag körde dit. Det va första gången jag körde mörker-körning också ( om det heter så). Pappa va iaf nöjd när vi kom hem.
Nu ska jag dra mig mot sääängen, imorgon bär det av till skolan. Vi får se hur det går. Måste prata om en grej med statstjejorna.


Förklaring för er som blir förvirrade:

Bergabrudarna: Mimmi, Frida, Beatrice, Jossan och My.

Statstjejorna (kom inte på nått bättre just nu xd) : Therese, Elin och Nicole.


Puss<3



Min dag i ord..

Idag hade jag ju bara en lektion. När jag gick ner till bussen så mötte jag lagetagemagehage där (han heter så på min mobil). Vi båda skulle ta 626 till danderyd från skolvägen. Vi stod där och väntade och väntade. Bussen kom fan aldrig. Sen hade det gått mer än en kvart och alla som hade stått och väntat började röra sig mot en annan hållplats. Vi beslöt oss också för att gå till hackstavägen och ta en 28 där ifrån. Självklart så va det massa köer så vi skulle bli ännu senare än vad vi redan va. Jag som bara skulle ha en danslektion med en ny lärare och nu "grupp" blev liiiite stressad. Det är inte kul att komma försent till en danslektion speciellt inte när du inte vet om du ska bara i grupp 1 eller grupp 2. Och om du kommer väldigt sent så kommer du kanske inte ens få vara med. När vi äntligen satt på tunnelbanan messade jag elin i min klass och vi kom fram till att jag skulle komma sjukt sen och att det inte ens va någon idé att jag kom dit. Så vid tekniska hoppade jag av och satte mig på roslagsbanan hem. Sen gick jag hem till Beatrice som ÄNTLIGEN ÄR HEMMA ! :) Hängde där några timmar, åt kladdkaka (a). Det va kul för de va sjukt länge sen vi träffades och pratade. Har saknat henne, känns som att de börjar bli som förut igen <3




Puss, älskar dig Beatrice Hildenborg Lesant! <3


tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööött

Fattar verkligen inte hur människor kan vara pigga så här tidigt på morgonen. Jag känner mig som en zombie och inte en snygg sådan. Nu ska jag proppa i mig lite frukost och kolla på vänner. Sen bär det av till skolan.... Set bästa är att jag bara har en danslektion idag sen slutar jag ! JIPPI !! hhaha. Aja nu ska jag fixa frukost, blev väldigt sugen på chai latte men neej när man verkligen vill ha någonting kan man inte få det. <3

Ni betyder mer än vad ni tror


Älskar er så glöm inte bort mig XD <3

I'm about to drown



Idag började skolan som vanligt, vanliga lektioner, vanliga böcker och samma gamla lärare. Fick springa massor i trappor för att jag skulle låna och byta matte bok hela tiden. Hatar trapporna i skolan.... Men skolan va inte bara skit faktiskt. Vi hade två roliga lektioner, teater och dans. Vi skiit trött i huvudet bara så det kanske inte gick så jätte bra men men. Efter skolan mötte jag mimmi och frida som va och virrade runt i stan, sen åkte vi hem tillsammans.
När jag kom hem nickade jag till i soffan, är så sjukt trött efter skolan. Kollade nyss på fångarna på fortet, shiit vad jag älskade det när jag va liten. As kul ju. Snart ska jag gå och lägga mig så...godnatt <3



vem älskar inte att gå upp så här tidigt ??

Det kallas ironi !
Nu har jag nämligen vaknat och virrat runt som en yr höna i lägenheten. Jag kom nämligen på att jag kanske ska ha kläder på mig i skolan, men vilka. Jag som äntligen städa mitt rum och min garderob igår fick lite panik då jag inte bara kunde kasta ut allt på golvet. Men nu funderar jag på att gå på en liten pösigare stil. Jag orkar inte riktigt vara "överklädd" till skolan. Kommer säkert få panik när jag är där av att jag ser ut som en lodig. Nu när jag böjar tänkte på det så ska jag nog byta kläder........... over and out !<3

...

Lite ångest....

party med pité bor

Igår va skolan ganska okej faktiskt, vi visade runt 1orna och va med dom. Jag va på väldigt jobbigt humör efter skolan tack vare min far. När jag kom hem somnade jag och sov några timmar tills min syster väckte mig och sa att jag skulle laga mat för att jag är bäst på det (a). På kvällen tänkte jag faktiskt skita i allt och bara sitta och ruttna sönder i soffan. Men sen, med lite hjälp, ändrades mitt humör och jag drog iväg till svinninge och träffade lite folk bla Maija och hennes kompisar från Pité. Vi hade det kul, det kom lite mer folk senare också. Sen skulle vi hem till Maija och sova. Då fick jag ligga bak i bilen ( kommer inte ihåg vad det heter xD) med Anna, Dessire och någon annan snubbe. Det va fett kul, kändes som att åka på en flygande matta ;) När vi kom hem sov vi och jag vakande vid åtta av att Maija låg och tittade på mig XD. Sen somnade vi om till klockan tio eller elva. Jag har haft ont i huvudet hela dagen och mått illa, man kan ju undra varför..... Men nu mår jag mkt bättre efter att ha sett en film och ätit lite mat. Fast nu börjar jag bli hungrig igen så jag ska kolla vad vi har att äta, sen ska jag väll försöka städa lite. Får se vad som händer ikväll.

HAHA så här bra blev bilderna från igår:

första dagen i skolan

Kändes som en jätte onödig dag i skolan, men jag fick upp hoppet för de här läsåret iaf....tills jag satt på bussen på väg hem. När jag kom hem vilade jag massor, va sjukt trött. Sen gick jag, min mamma och min syster och spelade minigolf och åt mat på oxenstiärnas. Efter det tog jag en promenad och nu är jag hemma. Ska gå och lägga mig nu. Måste nämligen tillbaka till skolan imorgon *suck*.

Godnatt<3

godmorgon världen



Har ingen bild så det får bli den här.

Nu sitter jag här en första skoldagen. Gick upp tidigt tidigt, men jag kom upp iaf vilket är bra. Har precis ätit frukost som jag mår helt illa av...det går inte att äta så här tidigt på morgonen. Nu ska jag sminka mig och fixa och sen trava ner till bussen. Jag är lite tveksam om vilka kläder jag ska ha, som vanligt kan jag inte bestämma mig. Men jag tar väll bara nått skit eller så. Dom andra tjejerna ( förutom my) böjar skolan på måndag....lyckostar! <3

hjäääälp ?

Det lät verkligen som att Mimmi stod nedanför min balkong och ropade tyst på mig XD de va säkert önsketänkande, men ändå....läskigt ! <3



sista dagen på sommarlovet :/

Vill att sommaren ska vara för alltid !!!!


Gick upp tidigt idag för att träffa husläkaren. Trodde nästan att jag skulle somna när jag satt i väntrummet och bara väntade i en evighet medans det sprang runt massa ungar som skrek och lät massa :P Det va nog den bästa läkare som jag har haft när jag har varit där. Hon sa iaf inte bara: det är nog bara ett virus, de blir nog bättre ! Utan hon skrev ut en salva som jag ska ta nu mot min stress. När jag köpte mina salvor ( hahhaa ) så kikade jag in i skoaffären också och köpte ett par skor :) orkar inte lägg ut bild, de kanske kommer senare...vi får se. Sen har jag bara suttit helt död hemma, är sjukt trött. Men snart är vilan slut, ska tvätta klockan tre och fixa runt. Hoppas att jag kan göra någonting roligt ikväll nu när det är sista dagen på sommarlovet. Men samtidigt måste jag ju komma upp imorgon, får verkligen inte missa bussen. Håll tummarna för att jag inte försover mig ;)

Godnatt <3

HAHAH, varför skrev jag godnatt? XD shiit jag är verkligen trött.....har ont i huvet




R.I.P

Igår åkte jag in till stan och åt middag och fikade med Therese, Nicole och Elin. De va mysigt att träffa dom små tokungarna som jag typ inte har träffat på hela sommarn....GALET !!
När jag va på väg hem svängde jag förbi hemma hos Johanna och sa hej till tjejerna innan jag åkte hem för att sova. När jag kom hem så försökte jag fixa mitt öra. Det har blivit infekterat så jag tog ut örhänget och lät det vara över natten. Det är fortfarande inte bra och jag tror inte att jag kommer kunna trycka in örhänget igen :/ Har haft de ganska länge så det kommer bli tomt utan den. Får se om jag tar hål igen när det har blivit bra men just nu verkar det inte som de :(......

va fan ???

VARFÖR SKA DET ALLTID BÖRJA REGNA OCH ÅSKA NÄR JAG SKA UT ?????????!!!!!

säg att det inte är sant !?!!!!!

Fick precis reda på att en av mina drömkillar är tillsammans, okej förlåt, förlovad med en TANT som är tretton år äldre än honom. OCH, det blir värre. Dom har ett barn tillsammans !!! :o Fy fan, han är bara 20år liksom. Han av någon borde inte skaffa barn med den hemska tanten :(
Dom är väll säkert lyckliga eller någonting, men jag tror att hon har manipulerat eller lurat honom in i det här. Han dotter kommer ju bli hur söt som helst men vårat barn skulle ha blivit sötare......

Har blandade känslor nu, är ju glad för hans skulle. Han kommer säkert bli en as cool pappa men ändå.

My heart is broken in two pieces </3


måndagskväll

Har haft en mysig och flummig kväll hemma hos mig idag. Jossan drog precis hem men dom andra stack tidigare, eller johanna stannade kvar ett tag också. De va skönt att vi bara tog det lugnt idag faktiskt, mysigt att bara umgås ibland. <3




where are you billy ??

Igår va jag på jätte dåligt humör, orkar inte gå in på det. Men på kvällen bestämde jag mig ändå för att dra hem till dessie där det va lite folk. Vi lyssnade på musik, spelade lite spel, kastade piiiiiil, gjorde hög, john lurade upp mig på ett tak, vi bakade en misslyckad kladdkaka, fredrik tog sönder dessies toffel, john tog sönder dessies lampa sen gick alla och la sig. Vi va fem stycken som försökte få plats i dessie's lilla säng.
Jag missade tvätttiden imorse för att jag stängde av alarmen på min klocka. Sen fick jag skynda mig hem för att träffa Millan. Vi satt och pratade och umgicks, vilket va kul för jag har inte träffat henne på länge.
Nu kom mimmi hit och sitter och smaskar på sin mat. Snart kommer dom andra tjejerna och johanna hit också. Vi ska väll kolla film eller nått. Har ingen bild att lägga ut så det blir bara massa text. Puss<3

söndag igen då

Woho om fyra dagar börjar skolan igen !!
Igår va de the voice...roligt roligt. Nä de känns inte som att man har nått där att göra. De va liksom roligt för två år sen. Men det va väll lite kul att höra artisterna....kanske.
Nu ska jag ta tag i städningen som jag borde ha börjat med för flera timmar sen.
puss<3

Fredag den 13de !!!!

Kvällen började hos Alexandra där det va kräftskiva :) super mysigt med lite folk. Efter ett tag började det komma fler människor och vi dansade runt och pratade, sjöng ur sånghäftet och stojade. Sen skulle vi till någon i söra ( t r o r   j a g ). Så vi va lite folk som drog iväg på bussen och det slutade med att vi vandrade runt i skogen. Senare följde jag med vincent, Mackan och my i en taxi på väg till skarpäng. När vi var framme så gick jag och my ur taxin och började gå mot festen. Helt plötsligt börjar vi springa, jag och my hoppar in till en tomt som låg granne med festen genom en buske. Sen hoppar jag i genom en till buske och plötsligt är jag på festen. Roliga va ju att My va borta och jag kände ingen där. Men dom va trevliga och satt och pratade med mig. hahha, dom trodde att jag kom från skåne eller norrbåtten eller nått XD hahahha. sen, Fy fan vad strul det blev. Polisen kom och letade runt, jag va helt lost, sen va det tydligen två tjejer som hade ramlat med moppen och blödde massa i huset och helt plötsligt står jag helt själv och pratar med polisen. Ja ja, en vanlig fredag liksom.. En as snäll kille åker och fixar allt ihop och sen börjar vi vandra mot bussen. Pallar fan inte skriva mer detaljer om det där. Vi fick vänta på bussen i danderyd ett tag. Där träffade vi simon, jocke, oscar och någon mer snubbe. Sen drog jag och My hem till Johanna, tog fönstervägen in och blev bemötta av en trött johanna och en ännu tröttare mimmi. Sen försökte jag sova, vilket inte gick så bra när man har my som tar upp all plats. Aa galet va det iaf. En sak är jag säker på, jag ska aldrig mer vara med My när det är fredag den 13de !!!!



Bild på mig när vi va vid johanna, då solen nästan var uppe <3

don't leave me


woho

Okej jag kanske inte har varit så duktig på att uppdatera så här kommer allt som har hänt på sistone i korta draget.
I tisdags va jag, mimmi, my, frida, jossan och johanna på grönan. Det va sjukt roligt fast det va jätte mycket folk vilket va lite tråkigt för det va jätte långa köer till allt. Vi åt äckligaste kebaben och gick spökhuset som va roligast. Vi tvingade tre småkillar gå framför oss. Vi tappade bort my och johanna i början för dom hade tydligen sprungit ut igen. Jag tyckte att det va as kul för frida, mimmi och jossan skrek åt allt XD Roligaste va när en av killarna skrämde dom !!! Sista åket för mig, jossan, frida och johanna blev insane. Allt annat hade redan börjat stänga eller va på sista åket när vi försökte springa till pop expressen. På vägen hem åkte vi förbi 08 för att kolla vad som hände där. De va inte så jätte kul så jag och jossan gick till Fridays och tog någon drink ;)

puss<3

aaaaajjj !!!!

När jag stod och lagade middag idag så, jag vet inte vad jag gjorde men jag brände två fingrar på min vänster hand på spisen :/ det va en platta som va på som jag inte visste va på...så störande. Känns jätte konstigt nu. Har inte full känsel :P Nu ska jag väll gå och lägga mig så jag orkar med en hel dag på grönan imorgon ;)
puss<3

Baby just say yes

Igår va jag hemma hos Dessie med lite trevligt folk. Vi åt godis, flummade, jagade katten och kollade film. Det blev inte så mycket tid till att sova. När vi äntligen låg i sängen va vi inte så trötta, eller john va ju de men vi lät han inte sova. Hahah stackarn gick och la sig i en annan säng när vi puttade ner honom för sängen. När han hade gått sonade jag och dessie skiit snabbt. Vi sov bara någon timme. När jag kom hem såg jag en underligfigur som satt utanför min port och gissa vad, det va frida som trodde att jag va hemma och sov. Hon hade tydligen suttit och väntat på mig i en timme XD Man tycker ju att hon kunde ha ringt eller någonting, fast hon gjorde de. Felet var bara att min mobil inte hade några batterier. hahha. Aja nu ska jag sova lite och ladda mig inför imorgon ;) WOHOO !! Puss<3

HAHA, hittade dom här bilderna på min mobil ifrån i fredags...jag bjuder på den XD



blixt och dunder

Igår kom mimmi hem till mig för att vi senare skulle sticka iväg och träffa My och Johanna. Precis när vi ska gå kom jag på att jag inte hade min hemnyckel med mig. Vi sprang runt och vände hela lägenheten upp och ner men vi hittade den inte. Efter ett tag övertalade jag Mimmi att gå utan mig, gjorde inte så mkt för mig att stanna hemma va ändå ganska trött. När hon hade gått fortsatte jag att leta efter nyckeln helt plötsligt ramlar jag på min lillebrors fåtölj och ut kommer nyckeln XD Den hade legat i fåtöljen hela tiden. De va så jävla klantigt. Pratade med mimmi som övertalade mig att följa med till täby. Så jag börjar gå mot centrum i åskan. Det va skit läskigt när det blixtrade såg det ut som att någon tände en stor fet lampa på himlen. När vi väntade på bussen började det spö regna !! Och när vi skulle byta på tåget såg det ut som att det va översvämning på pärongen. Vi sprang i regnet och i massa stora vattenpölar. Fy fan va vi va blöta XD När vi kom till täby och äntligen hade gått åt rätt håll så hittade vi till huset. Vi va inte där så länge utan vi hamnade på donken där nästan hela åkersberga satt !!! XD Jag, johanna och Mimmi drog iaf hem. Mimmi sov här, och hon sov till klockan tre som vanligt ;)
Puss<3





JAG ÄR VAKEN !!!!

Nu sitter jag här i min tysta lägenhet. Tjejerna ligger och sover inne i sängen och jag tror att dom nu har tagit upp min plats :P Gick upp tidigt idag ( I G E N ) för att hjälpa min syster och fixa henne inför ett bröllop idag. Det va sjukt länge sen jag va på bröllop vill också gå, fixa upp mig jätte fin med en snygg klänning och hela köret !!! Hon har iaf åkt iväg nu, hon kommer väll hem om någon dag eller så. Och idag kommer My hem :D Så vi ska väll hitta på någonting med henne. Tokstollan har ju varit i Göteborg och röjt på campingen ;)
Det blev ett litet flummigt inlägg nu så här på morgonkvisten. Ska väll försöka sova eller......är någon uppe??? hm, vem kan de vara XD Gissar på att de är Frida. hahah mäh människan hann springa och lägga sig igen så jag hann inte se vem de va XD aja puss hej <3

bye bye miss gotlandpie <3

Nu har Maya anlänt till Gotland. Det va en varm resa fram och tillbaka till stan. Kändes som att sitta på en bastu när man satt inne på tåget...inte kul. När jag kom hem va Freyja här och lagade underbart god mat till mig och min syster. Nu har jag fixat mig lite snabbt och ska gå och låsa upp garaget till frida och mimmi. Sen drar vi till jossan, får se vad som händer sen. Puss<3

Bjussar på några bilder från stan:



Mina älskade vänner <3



Cooooooola jag i stan !!!





Två knäppon som bara stannade mitt på gatan och tog kort ! ;)



mister cool

Igår va vi vid hackstabacken och busade. det hände lite galenskaper men inget som man behöver gå in på kanske. Imorse gick jag upp lite innan sju och började tvätta. Japp tvätta kläder. Det måste ju också göras liksom :P
Snart ska jag åka in till stan och lämna maya, jag är helt skabbig så jag hoppas att ingen lägger märket till mig för jag tänkte duscha och fixa mig när jag kommer hem.

Idag åker Maya hem :/ Det har varit as kul när hon har varit här så jag kommer sakna henne som fan <3 Vi får ses snart igen !!!!!





RRRRRRRRIIIIMBO

Igår va vi som sagt i Rimbo. åkte tre bussar dit, tog ungefär två timmar. Vi såg allt möjligt på vägen, tex en häst med fyra kukar ( e n   k o ). Vi spelade massa spel, kanske lite för många, och hade trevligt. Vi badade till och med i en jätte kall pooooool och bastade "finsk"bastu. Vi letade efter ett troll som hade deckat i en husvagn, lyssnade på musik, siri fick orgasm i öronen !! Senare fick vi skjuts och dunkade musik i bilen på vägen. Kom hem vid halv fem kanske. Nu ska vi tjocka oss med film, kakor och chips. Bilder kanske kommer.....eller vi får se<3

jaha?!

Nu sitter jag här i soffan, vi har precis ätit pannkaka till frukost. SJUUUKT GOTT !!!

Börjar fan undra om ni vet att jag lever. Om inte så är det ju jävligt synd...

lill-lördag

Hade en rolig kväll igår med folket !!!! <3

sitter här och äter frukoooost

Igår va jag, siri och maya i stan och busade runt ;) haha neej vi va där, jag fixade en grej sen gick vi och åt och sen åkte vi hem. Bussarna i stan är verkligen inte roliga att åka med, känns som att sitta i en bastu skämtar inte. Så ett tips är att åka tunnelbanan om man ska in och åka runt i stan. Kanske skriver i ett senare inlägg vad vårat uppdrag i stan va.....! Nu har Maya åkt till sin syster som hon ska vara hos idag, kanske ser henne igen ikväll eller imorgon vi får se. Halv tolv idag ska jag passa min hund som är nu opererad. Stackaren går runt med en tratt om huvudet och går in i allting, tratten är så jävla stor tycker så synd om henne. Nu ska jag ringa ett samtal och se hur min framtid kommer bli ;) hahah. Här är några flummiga bilder från igår.









PUSS<3

palla läsa...

Dålig uppdatering, jag vet ! Men men det gå nog inte nöd på någon. Har precis duschat, har hängt med siri och Maya dom senaste dagarna. Igår va vi på " Hallå Åkersberga ! " Kändes ganska patetisk faktiskt. Men men det va väll roligt. Vi gick dit vid 1 eller någonting sen vände vi direkt och satte oss vid kanalen. Vi satt där och flummade lite tills klockan var fyra. Då kom Jossan och gjorde oss sällskap för att gå och lyssna på Gott&blandat som spelade på FESTIVALEN!!!! Vi lyssnade på några låtar tills vi inte orkade stå för att vi va så hungriga. Då gick vi till Pizzeria storäng och käkade. ( Förlåt mimmi de där med att vara nyttig har inte riktigt funkat för mig, får börja med det om någon dag eller så). Efter pizzan gick vi hem till mig och väntade på att det skulle sluta göra ont i magen. Då bestämde vi oss för att gå ut och träffa lite människor, så vi gjorde de. Det slutade med att vi stod utanför "festivalen" ett tag och pratade, sen gick vi in till "festivalen" och vände för att gå hem igen och hämta en tjocktröja. Vi fixade och trixade med våra kläder för att inte frysa sen satte vi oss och drack sockerdricka.... Sen gick vi ut och träffade Pontus, lage och jerry. Gissa vad, vi gick till "festivalen" och lyssnade på dom sista låtarna som spelades. Sen satt vi på en brygga och pratade lite. Jag som alltid har fel om tiden trodde att klockan va jätte mkt men så mycket va den inte, fast jag va sjukt trött när vi gick och la oss. Fast vi vaknade vid fyra av att Linus ringde mitt i natten ! hahah. Aja nu ska jag vara lite social mot folket. PUSS<3




RSS 2.0