Idag är det onsdag igen

Drömde sjukaste drömmen inatt, helt galet !
Kom nyss hem från en promenad med Bea så jag har varit vaken ett tag. Det är jätte konstigt väder ute, det är liksom...klibbigt. Nu ska jag hoppa in i duschen iaf.

Mimmi här ser du bilder på hur en hjort och ett rådjur ser ut:



De här är en hjort.



De här är ett rådjur



De här är rådjurskid alltså barnen till rådjuret...



Och det här är Bambi ! Förstår du ??

underbar dag tills olyckan !

Idag har jag varit på domarudden med Linus och Frida. Jag och frida badade lite, fega Linus låg bara i solen och åt glass ;) Senare cyklade jag och Mimmi till Fiskartorpet och satt där tills vi insåg att det verkade skönare att vara på badholmen. Frida mötte upp oss på badholmen och sedan satt vi där några timmar.
När vi var på väg hem hände olyckan ! Ganska klantigt faktiskt men så här gick det till: Jag satt på min cykel medans jag höll i fridas moppe, det är kul att åka så när hon gasar upp farten. Men en gång fick jag inte sånt bra tag om handtaget då gasade frida på så att jag for ner och skrapade mig mot asfalten. Mimmi som var precis bakom han inte bromsa så hon körde rakt över mig !!! Så där låg jag längst ner i en hög av två cyklar. Det fanns inget annat att göra än att skratta. Det va så klantigt och så komiskt XD


Nu sitter jag här och gluffsar i mig kladdkaka, har märkt mig att jag har fått lite färg dock är den lite rödare än vad jag hade hoppats på, hahaha.
Puss<3



Lite film tips :


Har sagt till Frida att jag ska lägga upp lite film tips så här kommer det.




Remember me: Den är jätte bra, väldigt fin och bra historia. Alla borde se den.



Prince of Persia: Blev förvånad över hur bra den va. Trodde att den skulle vara annorlunda men den får höga poäng av mig. Dessutom är Jake Gyllenhaal väldigt snygg och fin att se på, speciellt när han har pumpat upp sig inför filmen ;)



All about Steve: Ganska knäpp men rolig film. Gillar både Bradley Cooper och Sandra Bullock, dom är super bra i filmen.



How to train your dargon: En jätte gullig film. Den har humor och allt.

Skulle nog gjort det här i morgon för jag är ganska trött nu så jag orkar inte skriva massa om filmerna. 
Godnatt<3

I hate to see you go

En väldigt seg dag, fast jag har ändå hunnit med lite saker. Började dagen med att försöka springa, det gick ganska bra men jag märket att jag har väldens dåligaste kondition så jag joggade och gick mest. 
Några timmar efter var jag ute och gick i solen med Beatrice :) Vi gick förbi fårhagen där Bea träffade några gamla vänner.



Efter promenaden träffade jag frida, vi åt middag och gick till centrum för att köpa filmjölk. Jag fick ont i huvudet så jag har bara tagit det lugnt nu på kvällen. Imorgon kommer den roliga Sofie fram och hon ska vara vaken, pigg och glad resten av sommarlovet !!



Här är en bild på min goda middag. Puss<3





alltså vilken dag är det?!

Nu har tydligen en till dag gått utan att jag har märkt det. Har mått illa hela dagen så jag skyller faktiskt på det.
Imorgon ( o m  n å g r a  t i m m a r ) blir det nya tag !!
Jag blir ganska irriterad på min blogg nu. Har försökt fixa det där med menyn men ingenting funkar ! Sen försökte jag kolla på designadinblogg.se för att se om det stod där, men neeeeeeeej då har han ju självklart gjort om sidan så att man inte fattar ett skit. Nu ska jag gå och lägga mig.

GODNATT <3

borde verkligen sova...

sitter nemligen uppe och gör ingenting. Det går nån jätte konstig film på tvn som jag verkligen inte orkar titta på. Hittade en påse med godis som fridolf lämnade kvar hos mig. Farligt ! Började äta för jag blev hungrig och nyss tog jag en som smakade hundgodis. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT !!
Fy fan för godis. vill inte ha någonting mer av den skiten......mår skit illa nu.
Varför måste godis finnas?! Nästa gång frida är här ska jag äta ett äpple eller någonting istället för godis ( inte för att vi äter godis varje gång hon kommer hit men ändå).

Nu ska jag försöka sova. GODNATT !!!




jag tror att jag blir galen..

Frida fixade till min design tidigare ikväll. Blev super glad att hon fixade problemet, men sen gjorde hon nånting som gjorde att den här menyraden hoppade ner 1000 meter. Jag har ingen aning om hur jag ska fixa det. Sitter och försöker fixa det, tror att jag blir galen !!!!

is it destiny ??



Känner mig ganska seg idag, vet inte om jag orkar vara social. Fast humöret kan ju ändras lika snabbt som vädret.
Ja juste det regnar !! Vädret passar mig just nu. Har nästa lust att gå en promenad i regnet.
Frida är på väg hit så får mig nog på bättre humör ;)


puss<3

tredje gången gillt

Måste bara berätta om vad jag gjorde i förrgår. Jag körde bild till Norrtälje !!
Det va tredje gången jag körde och det gick strålande. Landsvägen var mycket skönare och roligare att köra. Så det va nice. Min syster satt i baksätet och va livrädd men hon var bara orolig för att jag skulle köra av vägen, vilket jag inte förstår varför jag skulle göra. Pappa satt bredvid mig och pratade på om allt möjligt. Han va inte orolig alls.

Midsommar in the air

Midsommar igår dåra ;) Åt lunch med min mamma, mormor, syster och hennes pojkvän i det soliga vädret. Det va mysigt. Vi åt, spelade kubb och vikingaspelet och sen blev det lite badminton.
Senare drog jag iväg till skärgårdstad och träffade folket.
Orkar inte skriva så bilderna får säga resten:






Här bestämde jag mig för att äta upp hela tårtan....




Här hade jag lyckats med mitt mål !




Senare på kvällen i skärgårdstad



Kvällens outfit







Den oändliga vandringen hemåt



På vägen stötte vi på mimmi ;)



Sen rensade jag och frida hennes hus på ätbar mat !!!

Puss<3

Nu är jag hemma igen

Tillbaka i underbara Åkersberga. Igår va jag sjukt trött, somnade i soffan så fort jag kom hem. Sen hoppade jag på cykeln och åkte iväg och träffade Bea, Mimmi och Frida. Mimmi sitter antagligen på sitt land nu och solar...eller sover.
Jag va inte så social mot min familj igår, vi kollade på film sen gick jag och la mig.
Idag är jag iaf piggare och tänkte passa på att städa och fixa medans jag väntar på att alla ska vakna :)

puss<3

I will miss you bitches






Nu åker jag bort i tio dagar. Kommer sakna er alla ! Skriver när jag kommer hem om ni inte har koll ;)
puss<3

Hungry like a wolf

Har packat klart, hoppas bara att jag inte har glömt någonting. Nu ska jag laga mat till mig och pappa lite snabbt men jag har ingen aning om vad jag ska laga. Får väll bli nått enkelt.

Puss<3

Det här va vad jag köpte igår



Väskan är faktiskt brun, det är bara inte en sån bra bild.





Sen köpte jag dom här ringarna. Puss<3

And away I go

Tidig morgon för mig...som vanligt.
Nu sitter jag och packar. Jag är jätte dålig på att packa, har typ bara slängt ner hela garderoben i en väska. Packade först i en liten rosa väska men jag var tvungen att byta till en liten större XD
Är lite stressad, ska snart på jobb intervju, och vad har man för kläder på sånt?!
Mste fortsätta packa det går inte så jätte bra...kommer säkert glömma massa saker.

Puss<3



AAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!

Kom nyss upp från garaget och i frysen där hittade jag en burk där det stod kladdkaka på. Så jag tog en, för det verkade gott. Men sen när jag har ätit halva stod det ett datum att det gjordes 2008 ! :O Men det var en gammal glass låda så dem behöver ju inte vara gjorda då, nån kan ju bara ha använt lådan igen. Den kan ju inte ha legat där i två år...eller??? Men om dom har det så borde det väll inte vara någon fara med tanke på att dem var frysta?!

beach 2010 here I come !


Trots huvudvärken och allting så drog jag och Mimmi iväg och tränade. Det va grymt jobbigt men skönt att röra på arslet. Kom nyss hem och ska laga mat. Men jag insåg att vi inte har någonting hemma. Så jag måste springa ner till frysen i garaget och se om det finns nått ätbart. Puss<3

ont det gör oooont

Har ont i huvudet, kan bero på det konstiga vädret. När kommer solen tillbaka ????
När jag va i stan svängde jag förbi några affärer och handlade upp mina pengar. Vandrade inte runt så mycket för jag ville bara hem. Juste, när jag åkte in till stan såg jag en jätte snygg kille, han var väldigt lik Chace Crawford  som spelar Nate Archibald i serien Gossip Girl. Jag borde ha smygfotat eller något XD hahha. Här är iaf den riktiga Chace.







puss<3

uppe med tuppen !

Idag gick jag upp tidigt, har precis fixat klart och ska snart cykla ner till tåget. Idag händer inte så mycket vad jag vet. Kanske träffar tjejerna senare eller nått.Hoppas att det blir fint väder.

Här är en bild på hur pigga jag och Nalle är ;)

Puss<3

still awake

Filmen va bra, enligt mig. Mimmi och Frida tyckte inte att den va lika bra men Frida somnade och Mimmi satt i sin egna lilla värld. Innan filmen åt vi i kungshallen stressigt värre. Blev ganska trött nu när jag kom hem så jag ska väll gå och lägga mig snart, ska upp imorgon. Ville dra ut men det blir nog inte av.

Det blev inga bilder idag så den här bilden på Bradley Cooper (från filmen A-team) får duga.

GOOODNATT !!

The A-team

Sitter och fixar mig, har varit en seg dag men jag har ändå fått lite småsaker gjorda. Snart ska jag till stan, käka och kolla film. Kommer bli mysigt. Puss ♥






Last night in pictures

hahhahahahahah

Build Me Up Buttercup

VISSA HAR 2ÅR KVAR !!!!
Idag sjöng vi för studenterna i kyrkan, stackarna fick ju sämsta avslutningsvädret.
Nu har jag städat lite i lägenheten och Fridiluttan kom nyss hit. Jag vet inte riktigt vad som händerikväll, förhoppningsvis någonting rooolig ;)

Här är en liten bild på mig och mitt engångsparaply



Puss<3

Det fick bli så här..

HAHA inte världens bästa bild men jag har fått bråttom nu så den får duga ;)


puss<3

öööhhh?!

Gick och la mig ganska sent igår och när jag väl gjorde de somnade jag ganska snabbt. Ville som vanligt bara fortsätta sova när klockan ringde men efter ett tag var jag uppe i duschen.
Nu panikar jag igen efter kläder, det är så tråkigt väder ute så outfiten som jag tänkte ha passar inte till. Så vad ska jag ha på mig???
.

Ska de se ut så?

Lilla Beatrice var här ikväll. Vi har suttit och pratat och kollat på Sex and the city. Sen hittade jag ett recept på kakor så vi försökte baka. Men det gick inte så bra. Tror att dom skulle varit inne längre i ugnen. Nästa gång köper jag bara vanliga kakor.
Skruva                  Slicka           doppa !!!! XD
Måste gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon och jag har ingenting att ha på mig så jag behöver tid att röja ut garderoben. GODNATT <3




A walk to remember



Sitter och äter extremt goda bullar och tittar på A walk to remember. Jag borde egentligen sluta titta för jag kommer väll säkert sitta och stört böla i slutet, men den är så gullig.....

skolavslutning !! eller vänta..

Idag sjöng min klass och musikal 2an för alla 1or och 2or i vår skola. ÄNTLIGEN SKOLAVSLUTNING ! Men självklart kan man inte njuta av det för länge, ska nämligen tillbaka till skolan och sjunga för våra 3or på deras student. Jag vet dom tar studenten typ sist av alla. Det är skit sent....alla har väll redan tagit studenten nu?!
Ikväll blir det en chill kväll. Har lägenheten för mig själv och min syster har bakat bullar ;)
Nyttig? My ass jag skiter i det där nu.
Har redan ätit middag men jag blev skit sugen på grillat !!
Puss<3

erkänner......




Jag överdrev nog lite i mitt tidigare inlägg, kan med lättnad säga att det är ett till greys anatomy ansnitt nästa vecka!!





flummig på treeeoo

Idag övade vi bara på sångerna till skolavslutningen och hade en engelska lektion. Alla hade typ dragit hem men jag va duktig och stannade. Vi såg slutet på American beauty, den va....lite skum ;)
Jag fick en treo av en i klassen för jag hade ont i huvudet. Jag blev allmänt flummig...tänkte inte så mycket på det jag brukar bli flummig när jag är trött. När jag skulle åka hem träffade jag Frida, Mimmi, Jossan och My i stan och vandrade runt med dom ett litet tag. Då kom Fridiluttan på att det finns koffein i treo så det var antagligen därför jag va flummig. Nu stressar jag över att jag inte har några FINA kläder att ha på skolavslutningen, man måste tydligen vara fin !





JUSTE.... GRATTIS TILL LIMPEN SOM FYLLER ÅR IDAG !!! :D
Puss<3

är du seriös...????

Just nu sitter jag och kollat på sista avsnittet av greys anatomy och jag tror att jag dör !!! Jag är helt panikig kan knappt se, vad fan är det som händer !!!! Det som händer kan inte hända !!! Ni som tittar vet vad jag pratar om !

HJÄLP !!

PANIK! PANIK! PANIK! PANIK! PANIK! PANIK!








Ledig idag dåra...

fast jag har inte gjort ett skit. Först sov jag halva dagen sen gjorde jag inte så mycket mer. Har skola imorgon så jag orkar inte vara ute sent ikväll. Det blev en ganska tråkig dag kan man väll säga. Fast jag va och fixa lite saker inför lägret nästa vecka och då träffade jag på lite roligt folk. Blev bjuden på tårta så jag kunde inte vara nyttig !!!!
Har ont i huvudet så jag orkar inte skriva mer.







Puss<3

jag älskar musik

I just wanna look in your eyes
And make you realize that I just wanna show you, she don't even know you. She's never gonna love you like I want to
She can't see the way your eyes Light up when you smile She'll never notice how you stop and stare whenever she walks by And you can't see me wanting you the way you want her But you are everything to me

Don't forget

Är sjukt trött så det blev ingen promenad idag <3






OMG....DTTYCDIB

Den som listar ut vad det står för får en glass ;)

I lördags sa jag att jag skulle vara nyttig och jag hade verkligen tänkt att hålla det. Men sen märkte jag nyss att jag stod och gluffsade i mig glass !! Hur duktig är jag på en skala?!
Så nu bestämmer jag att från och med nu ska jag vara nyttig !!!
Vilket innebär.... inget godis, glass, chips, läsk ( i b l a n d ), popcorn eller ......pizza.
Nu är det ute och jag kommer försöka hålla det. Men vi får se hur det går ;)

Såg I love you phillip morris nyss. Den va ju lite knäpp alltså.
Ska snart ut på en lite promenad, sen blir det nog sängen för mig. Är trött och har ont i huvudet :/
Godnatt iaf <33




Wohoo

Nu ska jag äntligen börja ta det lugnt !
Va nyss och spinnade med Mimmi, känns skönt men jag fick ont i huvudet så nu ska jag inte göra någonting mer ansträngande. Min syster har kommit hem, men inte hennes mobil. Hon tappade bort den på slutskivan i fredags.
Nu ska jag värma lite mat och kanske kolla på någon bra rulle ;)

Här är några bilder från Helens student:
Stolt fotograf fick med både Helen och hennes skylt ;)
Syster, pappa och lillebror.

Här hoppar studenterna upp på flaket. Tyvärr så lämnade jag kameran hos min farmor och hon tog inte kort när vi alla stod där uppe..


Puss<3

Indianens dröm

Så heter novellen som jag ska prata om idag på svenskan, kul va ?!
Jag börjar få lite bråttom, orkade inte gå upp i morse så det får man väll ta. Min buss går 7.53 och den måste jag hinna. Det ser inte ut att bli så fint väder idag men jag satsar på shorts ifa solen kommer fram. Får väll ta med mig några leggings om det är kallt. 
Måste lämna in alla mina skolböcker idag annars får jag betala för dom och det känns jäkligt onödigt.
puss<3

fred i 200 år



Har precis hoppat ur duschen, ska ta några pannkakor och äta medans jag kollar på någon film
Har inget mer att skriva så bye <3



jag är inte så bra....

..på att fixa om min design.
Jag ska göra den finare för nu är den bara väldigt tråkig. Men jag hinner inte fixa den just nu. Det blir lite senare. Men nu är den vit så länge !

puss<3

Nä men oj då

Vet inte om jag är den enda men jag har helt glömt bort att det är Sveriges national dag idag. Fast jag tycker inte att det är så speciellt. Vad gör man på national dagen liksom ? flaggar man inte bara då med svenska flaggan?
Det är skönt väder ute idag, känns inte för kallt och det är bra. Inte för att jag har varit ute men men ;)
Jag har kollat på Date night. Den va faktiskt väldigt rolig. Så Frida du kan se den !
Nu ska jag fixa klart min garderob och ladda för att träna. Får se om jag solar med Frdiolf sen, hon försöker övertala mig men jag vet inte riktigt om jag har pengar för det där just nu.....
HAHA när jag och Bea skulle åka hem från Frida för någon vecka sen hittade vi det här cigg paketet på marken. Tyckte att texten var lite rolig, har inte sätt den förut....
Puss<3

tjalalalalala

Nu har jag precis kommit hem från en natt hemma hos Frida. Det hände inte mycket alls igår så vi bestämde oss för att stanna hemma och svulla med kladdkaka och bullar. 
Idag ska jag städa lite, rensa garderoben, plugga och sen träna med Mimmi. Men nu ska jag försöka hitta någon film som jag kan se på...puss<3









Kick ass

Är lite seg idag, men det är nog för att jag inte riktigt har vaknat än. Har suttit och kollat på filmen Kick ass. Den va väll helt okej, lite seg tyckte jag.
Snart ska jag springa ner till källaren och kolla om det finns någon tvätt tid. Vore toppen om det fanns för mina tygskor är skit äckliga från flaket igår. Sen får vi se vad som händer. Har lust att dra ut men som det ser ut nu så verkar det lite dött. Kanske kan fixa min novell analys lite, ska redovisa den på måndag.





puss<3

somliga har två år kvar

Har precis kommit ut ur en varm och lång dusch. Känns skönt att inte stinka öl längre.
Det var kul att se min syster och hennes kompisar springa ut. Dom va jätte fina och super glada.
Dom bytta om snabbt och hoppade på deras flak, jag hade burit på två av Helens väskor som va fyllda med hennes kläder. När dom står där på flaket skriker Freyja till mig att jag ska komma. Jag hade inte planerat att åka med på flaket men jag lämnade över väskorna till pappa sen hoppade jag på ! 
Det tog en liten stund innan vi kunde åka iväg, men när vi väll åkte va det fart. Man blev snabbt täckt med öl, och jag som hade hårspray i håret märket att öl+hårspray inte är en bra kombination.
Det var en gång som chauffören bromsade in jätte hårt och gjorde så att nästan alla ramlade bakåt XD
När vi åkte runt vid fontänen vid plattan kastade Axel och Rasmus upp två mjölpaket som vi hällde ut så vi var helt mjöliga. Det va jätte äckligt på golvet, mjöl och öl gegga.
ig<mce:script type="> n: center;">Det va skit kul att åka flak men jag blev jätte trött. 
Vi blev av släppta vis centralen och därifrån skulle jag och Helen till gullmarsplan. Vi var tvungna att planka för ingen av oss hade varken mobil eller busskort. Axel väntade med en överraskning åt Helen vid hennes skola. Det var en as snygg cab som pappa hade lånat av hans chef.
Den va as snygg och skit härlig att åka i, jag satt ganska trångt i baksätet men det gjorde ingenting !!
När vi kom till mottagningen åt vi lite mat och tårta.
Nu är jag skiit trött så jag ska nog gå och lägga mig. Känns overkligt att Helen och hennes kompisar har tagit studenten. Inget mer plugg !
Godnatt, bilder kommer senare <3






Studenten

Nu har jag hjälpt min syster att fixa sig. Hon sprang nyss ner till bussen. Jag har sminkat henne och fixat hennes hår. Tog en bild i all hast men fler kommer senare ;)

Känns knäppt att hon tar studenten idag, tiden har gått så snabbt de är sjukt. 
Hoppas iaf att hon och hennes kompisar får den bästa dagen idag.

Nu ska jag gå och lägga mig igen puss<3

dream a little dreame

Ska snart sova och drömma bort i drömmarna.
Drömmar känns så mycket bättre än verkligheten ibland.


 

 

 

 

 

 

 

 


3 juni 2010

Idag har jag klippt mig, inte mycket bara topparna. Sen va jag i skolan tills brandlarmet gick så vi fick gå hem.
Spinnade med mempan för någon timme sen vilket va jätte jobbigt, trodde att jag skulle dö... Efter spinningen va jag knallröd i ansiktet och självklart måste jag in i centrum och hämta upp min systers klänning som hon ska ha på slutskivan imorgon. 
Det är ju inte så att de är människor i centrum häller, nej nej.
De va väll de. Nu har jag precis målat mina naglar i en rolig färg ( i n t e  s v a r t ) och sen ska jag hjälpa min syster med lite små saker.
De här är vad jag har köpt idag:
En sporttopp från H&M, bilden är från deras hemsida.
tre nagellack, den blåa är överlack.
Hatt från carlings
En till hatt som jag fick på köpet när jag köpte den över.
puss<3

Godmorgon

Efter en livlig morgon hemma i lägenheten har livligheten åkt här ifrån och lämnat mig och min syster. Har precis ätit frukost och ska snart fixa mig lite. Har hört att det ska bli en varm dag idag så ska jag satsa på shorts? Om jag ska de så måste jag kolla med min syster om hon har ett par jag kan låna för går spillde nämligen Frida kaffe på mina ljusa jeans shorts...tack för den ! Jag hoppas bara att dom går bort i tvätten för jag hade tänkt att ha dom imorgon på min systers student.
Idag händer det väll inte så mkt. Ska till skolan och vara där i en evighet, sen när jag kommer hem ska jag spinna med mempan ;)
puss<3
jag vill ha lockigt hår igen...

32 songs in 8 minutes

Det dåliga är att han inte sjunger bäst men ändå....


fuck you

Måste bara fråga, är det någon som vet vart min familj är ?! XD
Pappa är som vanligt ute och jobbar/fixar någonting på gården. Men dom andra då ?
Jag klagar verkligen inte på att jag är helt själv i lägenheten men man undrar ju vart alla har tagit vägen.
aja dom dyker väll upp snart....... puss<3





alla har vi våra dåliga dagar

I morse ville jag verkligen inte gå upp, men jag kunde inte somna om heller för jag mådde illa :S
Det gick iaf över och jag åkte till skolan. 
Kändes som en ovärd dag, vi hade bara två sång lektioner och engelska. Det enda vi gjorde på engelskan va någon variation på land och stad. Har varit på ganska dåligt humör idag...sorry för dom som blev drabbade.
Idag fick jag en gratis cocio av 7eleven. Eller det kostade mig ett sms men ändå.
Det bästa under hela dagen var att Frida åkte in till stan och mötte mig. Jag va nog inte det bästa sällskapet, förlåt frida. Vi gick runt i affärer och fick ont i fötterna. Frida köpte lite kläder men jag kom hem tomhänt. Skulle köpa en hatt idag men jag hittade inte riktigt någon som passade bra...men det va en grå hatt som jag får nöja mig med undertiden, ska köpa den imorgon om jag hinner. För er som inte vet så är jag inne på att köpa en hatt för att jag
inte vill att mitt hår ska blekas av solen.
Här är en liten bild på mig i ett provrum.....




puss<3

tisdags kväll

Min underbara pappa har spelat in desperate housewives till mig, men han kommer aldrig upp och håller mig sällskap fram för tvn. Han är ute och jobbar med en granne, dom fixar nått med cement...tror jag.
Kanske ska locka han med en kladdkaka eller någonting?!
Vi får se om jag orkar, måste försöka vara nyttig nu. Men jag vill se avsnittet så snart kollar jag på det utan honom.




Här är en rolig varning på ett cigg paket som jag och Bea såg när vi åkte hem ifrån Frida förut...
Nått att tänka på ;)

puss<3

Finally

Nu har Fridiluttan hjälp mig att fixa problemet ;)
Här är bilderna från kanalen...
Bjuder på den här, jag hade tröja på mitt huvud för att mitt hår inte skulle blekas...om någon undrade.
Puss<3

Sommar och sol

Förlåt förlåt för min dåliga uppdatering! Det ska bli ändring på det. Jag vet inte om det bara är min dator eller sidan, men jag kan inte ändra texten, dvs göra fet/krusig/understuken eller någonting. Kan inte bestämma om texten ska vara till höger, vänster eller mitten heller. Någon som kan hjälpa ?! Idag hade jag bara betygsnack i två ämnen och en timmes sång. Jag sjöng upp den låten som jag hade jobbat med, there are worse things I could do - grease. Det gick ändå ganska bra tycker jag. Efter skolan åkte satte jag mig på tåget hem, frida hoppade på i galopfältet sen gick vi till ica och köpte kakor. Vi hamnade under den stekheta solen vid kanalen och till underhållning kollade vi på några tysk-svenskar som försökte paddla kanot. Resultatet blev att 3killar ramlade i vattnet när dom skulle sätta sig, kanoten och allting flöt iväg när man hör några runt omkring skrika: vart är min mobil? vart är min mat? NEEEEEJ inte min sovsäck !!!!! Jag och frida satt och as garvade. Efter en liten stund började deras kaos lugna ner sig, och rätt som det är så ramlar en till kille ner....inte bara en gång utan två ! XD När Frida hade åkt hem mötte jag Mimmi och vi fixade en grej med våra gym kort. Efter det skjutsade Mimmis mamma hem mig och min packning till pappa. Men jag som inte har så stora väskor cyklade tillbaka till mamma ( l i t e s t r e s s a d ) och hämtade några små saker för att sen snabbt cykla tillbaka hem till pappa. Här är några fina bilder från när jag och Frida satt vid kanalen........ nej juste, jag kan inte ladda upp för att sidan dampar :/ lägger in dom någon annan gång. puss<3

RSS 2.0