godmorrrrrrrgon

Mimmi, Jossan, Frida och Elin va hemma hos mig igår och kollade på film. Vi såg en jätte äcklig skräckfilm som hette the unborn, fy fan säger jag bara !
I dag har jag och Elin ätit frukost och kollat på prinsessan och grodan som va as gullig :)
Ska snart följa Elin till tågeg och lämna tillbaka filmen på vägen. Pallar inte gå ut. Idag ska jag ha chill dag igen. Äta lite glass och kakor kanske (A) får se om jag hittar någon film jag kan se på måste bara hitta den.
Ikväll är det gymmet som gäller. ÄNTLIGEN!!!
Ska försöka gymma så mycket som möjligt på lovet nu. Så nice med sportlov :D

nu måste jag gå ut i slask äckel vädret. puss<3


gästblogg

elin tycker att sofie är bäst. / Elin den bäste efter sofie

FACIT!!!!!!!!!!!!!!

lika?

Kollade på Never back down nyss tills megavideo säger att man har kollat för länge och måste vänta i 1000 år tills man kan fortsätta titta. Satt och tänkte på att jag tyckte att Sean Faris på minde om någon men jag kom inte på vem. Det va inte för en nu som jag kom på vem det va min älskling va lik :o Han på minner lite om en ung Tom Cruise. Jag vet inte varför men jag tycker faktiskt det. Men sean Faris är klart snyggare än Tom.

Hittade inte så bra bilder att gämföra dom med varandra men ändå här är dom .



remember, remember, remember

Idag har inte jag gjort ett skit. Skule ju träffa maija och elin men maija hade feber igår så hon fick inte gå ut :/
Istället har jag legat i min säng och kollat på film. Såg nyss den nya FAME filmen. Den va faktiskt bra. Filmer brukar ju oftas inte bli lika bra som orginalet men dom hade inte bygt upp den här filmen på samma sätt som den första tyckte jag. hahha låter som en film nörd ! Fast jag kanske är de, jag har faktiskt sett den första FAME filmen, jag har faktiskt också sett serien som gick på 80-talet (tror den gick då). Vi har en kanal på tvn hemma hos min mamma där dom brukar visa gammal serier och sånt på, och en gång när jag va sjuk var det FAME-maraton på den kanalen. Serien va  väldigt bra för att vara gammal ;)
Nu ska jag fixa disken sen ska jag se på en film till tror jag, frida skickade någon bra länk till mig. Tror filmen hette never back down.

Puss <3

 


design

Som ni kanske märker så har jag försökt att fixa min blogg lite. Jag är inte så tecknisk av mig men jag tycker ändå att de har gått bättre än vad jag hade förväntat mig :)
Ska snart göra en ny header har inte hunnit göra de än.

puss <3


Party in the österskär !

Dagen började med att jag inte orkade gå upp ur sängen, men efter ett tag kom jag upp.
Åkte till skolan hade bara engelska, där vi kollade på film, och klassråd när man skulle fylla i utvärderingar.
När jag va hemma åt jag lite middag. Tack bara Therese hade jag ätit jätte mycket lunch. Hade ett stort berg med sallad och ett stort berg med köttbullar på en liten pytte tallrik.
På kvällen åkte jag och jossan och fixade lite, sen fixade vi oss hemma hos henne. Först hade hon panik vilket slutade med att jag hade panik ända tills mimmi och frida hämtade upp oss.
Då va de party hos Max i österskär som slutade med att jag har 3 stora rivsår på armen som jag fick för att jag råkade springa in i en buske när mimmi jagade mig för att jag och jossan hade puttat ner henne i snön.
Jag har ett litet sår (ser ut som en röd lite prick) tack vare att jag försvarade min och jossans mat och då fick jag en gaffel i hakan XD
När jag kom hem satt pappa uppe och kollade på os, jag smet in i mitt rum och in på datan för att prata med mimmi. Sen hörde jag att han va på väg och lägga sig och om han skulle höra att jag satt inne på datan skulle han bli lite arg och komma in och ha en föreläsning om att jag måste sova och hur jag inte får ha en data om jag är beroende av den ;P så jag stängde er datan lite försiktigt och la mig ner ifall att han skulle titta in. Osmart som jag va så somnade ju jag x) vaknade vid 6 och stängde av datan.
Här är lite bilder från igår.

   
Lite ego bilder på morgonen innan jag gick i slasket till bussen, de va iaf vad jag hade på mig igår.


Jossan och jag innan vi fick panik.


Hos jossan gick jag från att vara brunett till att vara BLONDIN!!





Min mobil låg i min jacka nästan hela kvällen så jag har inte så mycket kort, men här är en på Linus mig och johanna ;)



puss <3


don´t think so

Ja. Jag och Siri skulle ju gå och träna. När vi nästan är framme vid gymmet kommer jag på att jag har glömt mitt gymkort hemma (smart). Det skulle vara onödigt att gå hem och hämta det för då skulle vi kanske träna i 10 min.
Så vi gick en promenad istället, på så sätt rörde vi på oss lite iaf ;)
När hon satt på bussen hem gick jag och mötta mohammed och så gick vi som vanligt till donken. Satt där ett tag tills min pappa ringde och undrade vart jag var. VI hade inte tänkt på klockan alls.
Men promenaden hem va jobbig. Mina skor va helt blöta så jag frös jätte mycket när vi pulsade fram genom snön.
Förresten så har jag fått ett par nya skor av min syster. Dom ser typ ut som uggs och är gigantiskt stora ! Fast dom är varma ( när dom inte är blöta) så de är ju bra.
I morgon åker min syster till Italien med sin pojkvän Axel. Vill fan också åka utomlands, eller så vill jag att snön ska smälta bort på en natt så vi slipper slask och då blir det varmt och soligt och rena rama sommar vädret ! :D
Man kan väll alltid drömma?!
I morgon har jag bara en och en halv lektion, engelskan och klassråd. Ska försöka byta min väska i morgon efter skolan också, hoppas de går bra!

 
Några bilder på mohammed när vi va på donken ;)

puss <3


oliipolli

Igår hoppade jag av spankan vilket kanske några tycker är dåligt gjort men det blir mycket skönare så. JAg kan nämligen ingen spanska, har ig och då är det ingen idé att stanna kvar om jag inte får meritpoäng.
Igår mätte jag mig också hos sjuksyster. Jag är 164 cm lång för er som undrar ;)
Idag började jag klockan 12.00 och jag hade bara en lektion, teater.
Vi visade upp våra monologer som vi hade skrivit. Alla va jätte duktiga blev väldigt imponerad.
På tåget till skolan träffade jag Tomas och Rickhard så jag satt och pratade med dom. Min kompis Maija ska börja på musikal i tibble så hon kommer ha lektioner med dom :P
Efter skolan tittade vi på dans 3ornas slutproduktion, dom va faktiskt väldigt duktiga.
Sen åkte jag hem med Freyja, Rebecca och Fanny.
Nu måste jag skynda mig ner till centrum och möta Siri. Vi ska vara duktiga och träna idag, va ett tag sen nu ;)

puss<3

the who man?

Igår gick jag på bio med Nicole, Elin och Elins kompis John. Vi såg The wolfman som va jätte dålig, så ovärd att se. Fast det va kul attkomma ut och flumma lite. Efter bion sov jag och John hos Elin, eftersom roslagsbanan inte gick och den tidigaste nattbussen gick 1.54 så kändes det lite surt att stå i danderyd i flera timmar ch vänta på den.
Idag va det ju kaos i tunnelbanan, det tog ett tag innan vi kom till skolan men de va nog cokså lite vårt fel för att vi virrade runt ett tag.
Roligaste va på svenskan när våran lärare fick damp på John så att han var tvungen att gå ut ur klassrummet, de fanns inget annat att göra än att garva. Vi va bara halv klass idag för ingen kunde ta sig till skolan p.g.a. tunnelbanan.
När jag kom hem va maten redan klar och pappa berättade en oväntad grej för mig.
Nu måste jag gå och fixa disken om ingen annan redan har gjort de.



puss<3


helgen

Idag ska jag nog bara vara hemme och kolla på film, kanske plugga vi får se. Kanske ska träna idag men jag har lite ont i halsen så vi får se om jag gör det eller inte.
Helgen har varit super mysig. Jossan, Mimmi och Frida va här och kollade film och åt onyttigt med mig ;)
I går drogade jag the vampire diarys, de måste komma nya avsnitt snart asso den är sjuk bra !
Jag blev jätte förvånad igår när min familj kom hem jätte sent, dom skulle ha kommit imorgon. När dem blingade på dörren trodde jag först att de va grannarna som skulle klaga för att jag hade för högt på tvn.
Jag ska nog gå upp nu och äta nått, fast jag känner mig inte så hungrig. Familjen sitter och äter lunch tror jag, vi får se vad jag gör kanske lägger mig ner i sängen igen och sover lite till ;)

puss <3

To be with you

Det tog evigheter att komma till skolan idag. Först va de köer så det gick jätte segt med bussen.
Sen va de kaos i tunnelbanan :o Alla bara mosade sig in när den äntligen kom, fy fan! ingen brydde sig om att tågföraren sa " Det kommer ett tåg precis bakom så ni behöver inte trängas!" Nej nej, ingen kunde ju gå av utan alla trodde att odm redan va säkra på tåget.
Jag va bara på maten en halvtimme-en kvart, kom så mycket försent.
Sen hade vi förhör i engelskan de gick faktiskt bra även fast jag inte hade tränat.
Vi fich as god mat till lunch med beasås :D  På lunchen visade jag också the annoying orange för Therese, Elin och Nocile xD Då tappade vi bort Nicoles hörlurar :o Jag tror att någon har tagit dom! Vem tar ett par använda hörlurar, sånna som man sätter in i öronen. Jag skulle aldrig ta sånna, känns ganska äckligt på nått sätt. Det är typ som att ha någon annans öronvax i öronen XD
Vi hade ingen samhällkunskap så vi hade en jätte lång hål timme  :P
Efter det skulle vi fortsätta med våran bokanalys, jag blev klar snabbt mest för att jag inte orkade skriva mer eller sitta kvar i det äckliga klassrummet.
På vägen hem köpte jag ett nytt puder och en stor T-shirt. (kan lägga upp bilder på dom sen)
Nu måste jag skynda mig ner till centrum och möta mimmi !!!!

Puss


Här är en ganska dålig bild på köerna i morse.



haha här är en liten gubbe jag ritade på engelskan !

 


D.S EMD

Måste bara säga att när jag och Dessie satt på tunnelbanan idag såg jag Danny Saucedo från gruppen EMD.
hahha vet någon som kommer bli sur för att jag inte tog ett kort XD men de va lite oväntat att se han där.
Inte för att han inte kan åka tuben men aja de va lite roligt bara.


(bild från google)


Godnatt  !!!

I´d lie

Mimmi har precis slagit mig på crasy cab driver på facebook. Ska slå henne i de i morgon ;)
Min syster åker till fjällen i morgon med sin pojkvänn och sina kompisar medans jag bara ska ha en slappar helg!
Mitt hår kommer vara helt fuckat i morgon för det har torkat i handuken som jag har på huvudet sen jag duschade. Aja får lösa det i morgon.
Har inte pluggat någon engelska, får göra det på bussen på väg till skolan eller nått.
Jag, Mimmi och Jossan va iaf duktiga och gymade idag, fast jag borde ha stannat hemma tror jag håller på att bli förkyld....men vi säger att de bara är inbildning ;)
Ska nog gå och lägga mig snart börjar bli lite trött.
I morgon blir det nog filmkväll med Mimmi, Jossan och Frida :) My och Bea kunde tyvär inte vara med :(
Bea bli frisk !!!!
Och Therese, BLI FRISK !!!!

Här är en mysig låt, lyssna på texten.

 

puss och godnatt <33


The annoying orange

Min syster visade nyss ett as roligt youtube klipp. Det finns fler avsnitt ni måste se XD


Another day in paradise.

Började 8.00 i morse med spanska prov ! För en gångs skull hade jag faktiskt pluggat men det gick skit ändå.
Efter satt jag och nicole och tittade på The dark night medans vi väntade på att Elin skulle sluta franskan.
Älskar jokern i den filmen !!! Han va så bra, fattar inte att han dog :/ (ni som inte vet vem det är, ni är dåliga )
Har inte gjort så mycket mer just nu. Vi dansade nere i danssalarna tills matsalen öppnade. Nu ska vi ha teater men jag kan inte min monolog utan till som vi skulle kunna idag.
Efter skolan ska jag gymma.
Världens tråkigaste inlägg men aja.






puss<3


collie

Började halv 9 med skridskor ikungsan. Jag och Maija va lite sena, tuben stod stilla och de va fel påvåran buss (host).
Nicole är glad idag för att hon äntligen har fått sin röda vecka med massa magont men de är bra ;)
Jag tror att jag börjar bli förkyld !!!! Palla de, jag va sjuk en hel vecka för intelänge sen alls. Men jag har bestämt mig för att bara vara frisk oavsätt vad som händer!!
Efter skolan ska jag träna med Mimmi. Igår va sista dagen som jag åt donken och godis. Får inte äta de igen fören jag har kommit igång med träningen och det har börjat synas resultat ;) hahha

Har bara en lektion idag (förutom skridskoåkningen ) de är spanska. Jippi !

puss<3

morning

Jag försov mig en halvtimme i morse de gjorde att jag blev jätte stressad.
Som tur va har jag ingen dans idag så jag börjar efter lunch så jag tänkte passa på att
göra ett morgon inlägg.
Jag sov inte så bra inatt, sov inte så mycket häller. Satt uppe och skrev en bok logg om
boken Parfymen. Har prov på den idag och jag har inte läst ut den !!!
Men jag hoppas att de går bra. Jag har sett filmen förut, visst dom kanske inte är lika men
om de är enkla frågor på provet kanske jag klarar det ;)

Nu måste jag börja packa ihop alla saker. Ha en bra dag!




valentine?

Glad alla hjärtansdag till alla er som inte är singlar !
Igår va jag på fest med elin på lidingö xD hhaha ´ska inte mobba lidingö men de va ungeför som jag hade tänkt mig ! Men de va roligt iaf, vi flummade loss på tunnelbanan på vägen hem. När Elin och jag kom till mig satt vi och kollade på HAJEN :O Sen sov vi till 12 idag, kollade på narnia tills siri kom och påminde mig om att vi skulle gymma.
Så på alla hjärtans dag idag har jag gymmat och läst en bok som ska va utläst till i morgon. roligroligt.

Pratade med min fjortis kompis mohammed idag. Till er singel tjejer där ute som vill ha en boy toy så kan jag ge er hans nummer. Han gillar platina blonda tjejer med bajsbrunt puder, idomin insmorda läppar och 100lager maskara på ögonfransarna ;)



Glad alla <3dag

Puss

lördag.

Igår va en mysig käll med tjejerna :) träffar inte dom så mycket som jag borde.
Dagen idag har varit jätte seg och klockan bara sprang iväg. Kollade på invigningen av vinter os i morse när jag vaknade. Dom hade ganska coola uppvisningar men shiit va länge det hölll på xD
Snart ska jag iväg till stan och äta middag med Elin. Vet inte vad som kommer hända ikväll men för hoppningsvis blir det nått kul !
Nu ska jag fixa mina naglar, ha en rolig kväll ;) 

puss<33



(bild från förrförra helgen )

that's it

Jag ska bli duktig och börja träna, så jag köpte ett gymkort idag. Beach 2010 here I come !
Siri va och åt middag hos mig och flummade lite. När hon åkte hem började jag att plugga, ovanligt va!
Jag skrev bokloggen och skickade in den till min lärare, hoppas hon läser den.
Sen har jag försökt skriva min jävla raport!!!! Min mamma hjälpte mig så mycket hon kunde.
Jag orkade inte plugga längre så jag gav upp, ska jobba med den mer i morgon för då ska den vara inne.
Vad mer kan jag skriva nu än att det äntligen är fredag i morgon !!!

Nu ska försöka sova nu, lite tidigt för att vara mig men jag kommer nog ändå inte kunna sova på ett tag.




Bildbevis på hur trött jag är !!


puss <3


eh..?

Jag fattar inte varför jag går på sanska. Jag förstår ingenting och jag kan ingenting. Sen ska vi ha spanska prov nästa vecka, kommer få ett stort IG!
Har fått Ig på alla mina andra spanska prov, vilket kanske inte är så bra.
Jag haf iaf bestämt mig för att försöka få G. Ska plugga sten hårt och verkligen försöka.
Mitt liv just nu är pluggpluggpluggplugg!!!!
Men nu måste jag skriva klart min monolog ;)

puss <3

blev en bild på mig och therese !


skiiiit

Okej de går skiit med plugget !!!
Jag fattar inte hur jag sak skriva eller någonting :s
skolan kan gå och ta sig !!!!!!!!!
Varför måste man skriva raporter? De går inte, speciellt inte när dom säger att vi ska skriva på ett sätt
sen står de att jag ska skriva på ett annat sätt i pappret :o Hur ska man göra?
Orkar verkligen inte med skolan !

let´s try again

Heej!
Nu har jag fixat bloggen lite för tillfället. Den ska bli finare sen ;)
Har inte bloggat på ett tag men jag ska börja med det seriöst nu !! Kommer hinna med det.
Just nu har jag skiit mycket att göra i skolan. Tills i morgon ska jag skriva en monolog till teaterna, en bra monolog. Sen ska jag läsa en bok "perfymen" och skriva en logg bok på den och visa loggboken för min lärare 2gånger innan måndag ! :O
Sen ska jag skriva en raport som ska vara inne på fredag. Hur ska jag hina med att ha ett liv?
Dom som känner mig vet att jag är jätte dålig på att plugga. Jag har inte ens kommit igång med plugget. Har bara gjort några uppgifter i skolan annars har jag skitit i det. Jag är duktig och tar hem böckerna iaf, men allt dom gör är att ligga där i väskan vilket är mindre bra.
Jag va sjuk hela förra veckan också. Låg bara i soffan och orkade knappt röra på mig :/

Nu sak jag sluta tycka synd om mig själv och börja plugga !!!!!




puss <33

RSS 2.0