lördag idag va?

Nu är blogg.se konstig så detta inlägg får se lite konstigt ut. Idag har jag inte åstadkommit mycket alls. Jag har duschat, ätit och tagit det lite lugnt. Ska snart gå och städa lite. Jag får inte tag på min syster, hon svarar inte i telefonen så jag blir lite galen här.....måste få tag på henne. Hoppas det händer nått roligt ikväll, fast jag måste upp imorgon men vem behöver sömn, right?! puss<3

29 maj 2010

Känns som att jag inte har någon aning om vad klockan är eller hur länge jag har sovit. När jag väl vaknade kunde jag iaf inte somna om. Fridiluttan och mimsan sover fortfarande, jag funderar på om jag ska äta frukost...mår lite illa.
Igår va vi i skärgårdstad en liten stund, sen drog vi vidare till margretelund...va där en liten stund tills det blev bråk...då stod vi ute i kylan och funderade på hur vi skulle ta oss därifrån.
Efter ett tag åkte vi till baka till skärgårdstad och va där. Tror att vi åkte hem vid fem eller nått....som ni märker så jag har inte så stor koll, men vem brukar ha det?!

Idag ska jag försöka städa hela huset och plugga lite.
Glöm inte att det är morsdag imorgon ;)

(onödigt inlägg, jag vet)

puss<3

JAg dör på skolan

Idag skulle jag göra mitt politiksprov istället för att vara på matte lektionen men neeeeeeeeeeeeeeej då hittar jag inte min lärare !!! Vad ska jag göra nu? Jag måste göra provet idag annars får jag ig.....

Senare idag ska vi kolla på musikaltreornas slutproduktion. Dom ska göra musikalen RENT ! Den är så bra så jag längtar tills vi ska se den, det är det ända roliga idag....om det inte händer nått roligt ikväll !





puss<3



plugg plugg plugg

Någons om har lust att plugga åt mig och göra mitt prov imorgon??
Jag känner verkligen inte för att plugga, varför måste man veta så mkt om politik? Jag tycker inte att politik är kul, jag tycker inte om politiker, jag gillar helt enkelt inte politik....
Är på lite dåligt humör för att jag inte vet vart jag har lagt min mobil.
Mimmi jag vill att du ska komma med kladdkaka och glass !!!!!!!!!!!

90210, gossip girl and How I met your mother.

Har kollat på alla 3s senaste avsnitt, I want more !
Har märkt att jag är väldigt dålig på att plugga. Men nu tänker jag så här: jag tar det lugnt någon timme till sen pluggar jag stenhårt utan avbrott !!

De va allt för tillfället ;)
puss<3
bjuder på den här glada bilden på mig och frida

Torsdags morgon

Nu har äntligen en av arbetarna märkt oss och sa att han skulle sätta på vattnet. Så nu har vi börjat koka lite tee samtidigt som vi kollar på några vänner avsnitt.
Mimpan och frida sover fortfarande, vi hade tänkte att åka hem snart. Jag ska inte till skolan, har ont i huvudet och måste plugga inför ett prov jag har imorgon. Hade ändå bara en lektion. Visserligen va det teater och jag borde ha gått på den efter som att jag har varit borta så mycket men nu har jag redan ringt och sjukanmält mig. Skulle säkert ändå bara må skit när jag väl va där.

puss <33

WTF?!

Det här har varit min morgon:
Jag och Bea ligger och sover på en madrass i vardagsrummet, helt plötsligt hör vi hur någon ringer på dörren. Vi hinner knappt reagera fören massa bygg människor stormar in i huset... Dom skriker, stampar i trappan, slår i dörrar och lyssnar på någon jätte konstig musik. Vi smsade Frida ( h o n  s o m  b o r  h ä r ) hon säger bara att vi ska skita i dom och göra det vi skulle göra på morgonen. Sen när jag och Bea tar mod till oss och smyger in på toaletten märker vi att dom har stängt av vattnet !!!!!!!!!!!
Jag skulle liksom duscha idag, kan ju inte gå hur äcklig som helst. Hur ska vi göra nu? Bea vill ha tee också men det finns ju inget jävla vatten !
Vi klarar oss inte utan vatten. Ska vi gå dit och bara: ursäkta kan ni sätta på vattnet igen?
Kan man göra de? Det står rörmokare på deras bil och vi har listat ut att dom arbetar med toaletten på övervåningen. Men när det är människor i huset kan dom ju fan inte bara stänga av vattnet !!!!!!!!!!


Så här ser vi ut när vi blir väckta av en ringklocka !!!!!








Ute grillning i det "varma" vädret

Blev så arg idag, bussen bara åte förbi mig !!! Så jag kom sent idag igen.....
Idag såg vi på teater treornas slutproduktion. Dom gjorde Gökboet, dem va jätte bra, det jobbiga va bara att jag fick jätte ont i huvudet :/ Inte av teatern men det gjorde as ont.
Har faktiskt inte någonting mer att skriva. Nu sitter vi och grillar, tror att det snart är klart...jag är hungrig.
puss<3

KAAAAAKOOOOOOOOR !!!!

Jag erkänner.....jag är ett kakmonster men vad ska jag göra åt det? Bättre att äta kakor än att röka right ?! ;)
Men jag måste bara skriva att jag är så glad över att mina älskade vänner köpte kakor till mig !
Och det va inte vilka kakor som hällst....det va OREOS !! :D

25 maj 2010

Har haft en lodisdag idag. Det började med idrott i regnet följt av en sånglektion och ett sångprov. Provet gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra.
Efter skolan följde jag med Fridiluttan till tandläkaren, hon va lite rädd men med mitt mentalastöd klarar hon det !
Nu har jag och Mimmi gjort oss hemma stadda i Fridas hus. Vi har till och med fått egna lådor. Mimmi fick den största och jag den minsta men storleken har ingen betydelse va?!
Kottarna åkte iväg och köpte lite godis och kakor till mig, det va tydligen svårt att få tag på kakorna men gull ungarna fixade det åt mig :D
Snart ska vi vara duktiga och plugga, sen blir det lite myspys med godiset och kakorna !!!
Här är några bilder från när Frida va hos tandläkaren.....
Puss<3

Känns så ovärt.

Hade sovmorgon idag och började 12.00 med svenska. Fick reda på att vi inte hade någon matte och våran samhällskunskaps lärare sa att vi kunde gå hem. Jag åkte till skolan för att ha en lektion som jag inte jobbade på. Känns lite ovärt.
Somnade i soffan och tog det bara lugnt när jag kom hem. Senare på kvällen träffade jag frida och gick en sväng med henne. Snart ska jag plugga till ett prov som jag har imorgon.
Är trött som fan, ska nog läsa igenom papperna några gånger och sen gå och lägga mig, orkar inte.
puss<3

Matematik in my heart !

Har äntligen skickat in min matte uppgift som jag har rättat. Om jag får ig på den nu kommer jag nog döda någon !
är sjukt trött och jag ser inte fram emot att gå upp imorgon, fast det sköna är att jag har sovmorgon :D
Den kommer bli mycket plugg den här veckan, men jag ska försöka vara duktig och uppdatera bloggen ofta.

Gooodnatt <3








goooooooooooodnatt

Nu sitter vi och segar hemma hos frida, ska snart gå och lägga oss.
Min kära syster har messat och meddelat att hon äntligen är hemma i Sverige igen !
Vi har ätit jättegod grillad mat tidigare i kväll och en farligt god tårta....

Hoppas verkligen på fint väder imorgon. puss<3








speciell dag.....

Idag har jag varit ute i solen och klippt gräset, men det är inte det som är det speciella idag utan det är att FRIDA FYLLER ÅR, GRATTIS TILL HENNE !!! :D <3
Hon hämtade mig i centrum för någon timme sen och nu sitter vi här och pratar. Mimmi va redan här och nu bädda hon åt oss ;)
Ska sluta sitta vad datan och vara social mot människorna :)
PUSS<3

You cast a spell , you put me under

Jag och Frida har märkt att alla HATAR mopeder ! Vart vi en har åkt idag har folk bara klagat på oss och sagt att vi ska åka därifrån.....jävla sur tanter !!!
Vi satt iaf en stund vid kanalen bland alla mygg som vaknat till liv och hade det mysigt. Tror att jag redan har fått massa myggbett. HATAR MYGGBETT !!!!
Aja det va mysigt att träffa lilla frida iaf :)

Nu har jag precis rättat en svenska grej och skickat in den, visst är jag duktig ;)
Nu ska jag ut till myggorna igen.

Bye bye <3






Här är en liten bild på moppeflickan i egen hög person. Frida, se upp med tee-kokaren ;)





Nationella suger.....

Har sovit 2 timmar inatt för att jag försökte plugga till mitt ekonomi prov, gick de bra....NEJ!!!!!
Sen va det Matte nationella imorse också. Åkte tidigare till skolan för att jag skulle låna miniräknare, men nej när jag kommer dig så är alla miniräknare slut. Så jag fick sitta och räkna allting i huvudet förutom dom två sista talen då jag fick låna cornelias miniräknare.

Snart ska jag ha mitt ekonomiprov....HJÄLP !!!!
Känns som att jag inte vet någonting. Har läst och läst men det fastnar inte :(
Hoppas att provet är lätt <3





20 maj 2010

Idag är jag ledig ! :D HEla min klass blev lediga från igår. Jag hade planerat att sova så länge jag kunde men jag vaknade av grannens jävla gräsklippare som låter högt som fan !!
Så istället för att sova ska jag plugga lite och ligga ute i solen, ska försöka bli brun.....
puss<3
Jag vet att jag inte passar i solbrillor, men jag hittade ingen annan bild.

Majscen

Otursdagen nr:1
Sätter mig på roslagsbanan, är redan lite sen, då säger föraren: Vi har ett litet problem med tåget så vi kommer stå stilla en liten stund. Jag smsar Elin och säger att jag blir sen och att hon ska säga det till våran lärare.
När jag äntligen är framme i stan och sitter på tuben innan östermalmstorg säger föraren i högtalarn: Vi kommer stå här en stund för det är krångel med tåget framför. :O
Varför måste allting gå fel när man har bråttom ?!
Idag har vi bara tränat på våran Majscen. Den blev faktiskt mycket bättre än vad jag hade trott att den skulle bli. Vi visade upp den för föräldrar mm på kvällen. 
Klantiga lilla jag gjorde ju bort mig och gjorde fel på två danser när jag står i mitten längst fram ( S M A R T ) !
I slutet hade vi ett musikal-medly då jag skulle stå på ett bord och sjunga en liten trudelutt. Men när jag kommer upp på bordet och precis ska ta ton då börjar publiken applådera.....jag ba: wtf?! hahha, jag bara stod där och väntade tills som hade klappat klart sen började jag sjunga XD Det va lite mobbat men vad skulle jag göra? kunde ju inte direkt börja sjunga mitt i applåden. Förstod inte varför dom applåderade....men dom blev väll glada för att jag kom ut på scenen ;) hahha.
Nu måste jag verkligen sova är sjukt trött.
Puss<3

Några bilder från danssalen idag.....












hjälp......

.....min dator spelar upp musik men jag hittar inte programmet som 
spelar upp musiken så jag vet inte hur jag ska stänga av den !
Snart cyklar jag till mamma och väntar in morgondagen. Är det bara jag som verkligen inte orkar med skolan??
AAHHH, nu slutade musiken......creepy !!!
Nu ska jag hem och äta lite rotfrukter, ha en treeeevlig söndag ;)

16 maj 2010

Vaknade sjukt tidigt idag sen kunde jag inte somna om, mimmi ligger fortfarande och sover i sängen medans jag och frida iaf har flyttat oss till soffan. Idag blir en slappdag efter att jag har städat och damsugit lite. Efter det ska jag bara ta det lugnt och kanske gå ut.....vi får se.
Här är en liten bild från i onsdags när jag va med nicole, therese och elin.

Lördag eller söndag?

Nu är Mimsan och Fridiluttan hemma hos mig och äter upp all mat. Vi ska troligen gå och lägga oss snart....de är ju en dag imorgon också ( t y v ä r r ). Det har ändå varit en helt okej kväll, lite seg men helt okej. Vi tre pallade iaf inte efterfest utan vi har en liten "morgon fest" hemma hos mig.
Frågan är vad händer imorgon? Orkar egentligen inte tänka på det utan nu lever vi i nuet ;) HAHAH som fridas pappa säger: tänk på att du har en framtid! ( e l l e r ? ) ;) hahahah
Är så trött vet inte riktigt vad jag har skrivit men godnatt på er <3
HAHAH, här är en bild på lillamy som körde moppe efter våran bil......hon visste inte att de va vi så hon trodde att de va några konstiga människor framför henne, ni skulle sett hennes min xD

LÖRDAG

Idag har jag legat och steekt i solen en litenstund, sen mötte jag Frida och vi gick och handlade mat innan vi gick hem till min lägenhet. Där har vi ätit, lyssnat på musik och panikat lite. Mimmi kom nyss och försöker stressa oss ännu mer.......
Snart ska vi åka till skärgårdstad och träffa lite mer roliga människor.
ÄLSKAR DIG FRIDA !!!!
Ha en kul kväll, puss<3
Här är en vacker bild på våran mat !!!!

DET ÄR FREDAG !

Igår firade vi Max på ÖN !!! Grillade, badade, dansade och hade sjukt kul !!!
Vet inte om jag ser fram emot korten som kommer komma upp på fb sen men det är bara att se, kommer nog garva mycket åt dom iaf. Tog typ inga kort alls igår med min mobil så tyvärr blir det inga bilder från gårdagen.
Somnade så fort jag kom hem idag, sov inte så mycket...Markus hade nämligen deckat och låg och snarkade i vårt rum XD HAHAH och jossans morgon humör ska man inte ens gå in på ;)
Hurtig som jag är så har jag fixat till mig och tagit cykeln och cyklat till pappa för att umgås med min syster som åker till GREKLAND imorgon med några polare.
Nu ska jag äta glass och glo medans hon packar. Puss<3




" Lillfredag "

Ojojoj vad jag har varit duktig på att blogga....skyller på att jag har haft fullt upp!!

Igår mötte jag Frida inne i Stockholm. Vi kollade runt i affärer och letade kläder till på torsdag. Med bådas supersinne, bra humör och Fridas hjälp så hittade vi kläder som duger. Köpte ett parleggings, ett linne och en  spetströja. Köpte även två t-shirts på cubus och ett par örhängen. så nu är mina pengar SLUT igen !

Idag va det nationella proven i matte. Ett ord är allt jag har att säga om det: USCH !!!!
Sen har det varit en vanlig dag, lite klassbråk när vi försökte planera klassens "föreställning". Nu har jag nyss, och Frida jag prövade såsen som du rekomenderade, men jag ska inte pröva den igen....hahha

Wohoo ÄNTLIGEN är det LILLFREDAG !!!! Sista skoladagen sen är man ledig 2dagar + helgen. UNDERBART!!!!


Ha en solig bra dag puss<3




Igång igen !

tjoho!!! Nu har jag inte skrivit på ett tag, ska börja ta tag i det.
I fredags såg vi någon mysko teater på dramaten som hette trägården tror jag. Det va många som somnade och efter pausen så hade ungefär hälften av publiken gått där ifrån XD
Efter teatern ( s o m  v a  e n  e v i g h e t ) åkte jag till täby med Frida och letade efter kläder och annat skit. Det blev inte så lyckad färd. Köpte en bra hårinpackning och nitar till min jacka som jag ska pimpa ;)
På kvällen åkte jag till Elin på lidingö och övernattade där med Nicole, Elin, Therese, Cornelia och Sandra.
I lördags gjorde jag ingenting tror jag, blev väckt tidigt och senare åkte jag hem och stannade hemma med mamma.
Idag fyller min mormor år :) har varit och firat henne, kom precis hem. Ska kanske färga håret senare ikväll, eller så gör jag de någon annan dag...vi får se.
bild på våra boljetter när vi satt på DRAMATEN !!!

den kanske kan funk....?

Hej hopp !
har inte bloggat på några dager...min ursäkt är att jag har flyttat till min mamma där jag inte är lika beroende av min data ( f ö r  d e n  ä r  d å  h o s  p a p p a ).
Igår va jag i stan med Fridiluttan, köpte ett par leggings, solbrillor, skinnjacka ( f i n a l l y ), bikiniöverdel och en parfym. Jag och Frida ska dra till täby imorgon också och köpa det vi inte fick tag i igår. 
Idag hade jag bara en lektion sen tränade jag på en dans som vi ska dansa för föräldrarna....va verkligen inte taggad för det men men. 

Vi får se om det blir någon mer inlägg i veckan, ska försöka.
Puss så länge <3





your love is my drog, or something...

VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR ??!!
VARFÖR MÅSTE DET ALLTID HÄNDA MIG ?!
Jag tänker inte falla för dig igen....jag vet att du inte är bra för mig.
Men jag vill bara ha dig ändå, varför måste det bara så svårt??!
Neej jag får inte, kan inte bli indragen i det där igen. Det är för jobbigt att sluta när jag väl har fått smaka....
VARFÖR MÅSTE MAN FÅ ETT SÅNT SUG EFTER CHOKLAD ???????

Måndag right?!

Orkade verkligen inte gå upp imorse när klockan ringde, vilket gjorde att jag blev lite sen ( s o m  v a n l i g t ). Va på lite dåligt humör på tunnelbanan, orkade inte med allt folk....men mitt humör vände när jag såg MQ reklamen med Joel Kinnaman !!
HAHA, fick höra av Elin idag att Therese trodde att jag skulle hoppa av gymnasiet....visst det är frestande men neeej jag kommer gå kvar och stå ut i två år till !
Skoldagen kändes lång men tiden gick ändå ganska snabbt. På sista lektionen, samhällskunskap, tittade vi på någon konstig film.....jag somnade som vanligt XD men det va skönt med en lite tupplur på väskan.
Kom hem lagom till maten och sen, till allas förvåning, pluggade jag !!! Skrev en hälsouppgift i idrotten som skulle vara inne imorgon, jag skrev klart den och skickade in den IDAG !! EN DAG FÖRE DEN SKULLE VARA INNE !!

Imorgon är det nationella i engelska, hoppas det går bra. Nu ska jag nog bara ta det lite lugnt och gotta mig med att jag faktiskt har pluggat och är klar :)

puss<3

Hayden Panettiere

Alla känner nog igen Hayden Panettiere, mest känd för sin roll i Heroes. Jag tycker att hon är as snyggt, älskar också förövrigt hennes långa fina hår !!
Men nu har jag sätt att hon har klippt sig, kort. Bildbevis kommer här nedanför.
Älskar hennes blonda hår, såg även att hon har en tatuering !!!
Här har hon klippt sig kortare, men jag tycker att hon rockar det håret också. Nästan som att jag vill klippa så kort, men jag tror aldrig att de kommer att hända...
Det va dom här bilderna som chockade mig mest, hon har ju knappt nått hår kvar ser det ut som....men jag tycker fortfarande att hon är snygg i det. Hur kan man passa i alla dom här tre frisyrerna??? 
Ärligt talat så vet jag inte vilken jag föredrar, men jag tror nog att hennes hår på sista bilden är lite för kort för min smak men det kan nog vara skönt med korthår till sommaren.
Puss<3



Sympathy for Parents

Dagen gick ju ganska snabbt jag har till och med hunnit städa och damsuga lägenheten utan att min familj har kommit hem och nu börjar det bli lite mörkare än va det va för några timmar sen. 
Jag har inte pluggat, dåliga jag....tror att det är en idrottsuppgift som ska vara inne
imorgon också men jag tycker att den ska vara inne på tisdag för det är då vi har idrott satt det blir till att göra den imorgon.
Pratade med min mamma för en stund sen, shiit va oroliga föräldrar kan vara också. Jag kan faktiskt fatta att man är orolig för sina barn men ibland tycker jag att dom borde lägga av. Dom behöver inte överdriva allting och se de värsta i alla situationer och tro det värsta om folk. Dom borde lära sig att släppa tyglarna lite och inse att man faktiskt inte är så liten som dom vill att man ska vara, och förstå att man måste få leva sitt egna liv och få göra sina egna misstag och ta ansvar för dom. Men det är kanske inte lätt att vara förälder men jag önskar bara att dom kunde hålla sig lite utanför ibland och ägna sig åt sina egna liv.

Imorgon är det skola som gäller, ska tyvärr inte vara med på dansen :/ Hoppas att morgon dagen blir en bra dag, annars ser jag inte någon idé till att gå tillbaka till skolan på tisdag.....


puss<3





JAG MÅR ILLA.....

Den här videon beskriver precis hur jag mår nu efter massa glass och chokladsås !!!!!!!
.


Well I guess this is growing up

Finns det något bättre än att sitta och lyssna på hög musik? Okej visst de finns kanske bättre saker man kan göra men det är fett skönt att göra det när man är seeg och inte har någonting bättre för sig.
Mimmi sov här igår..båda somnade i soffan tills jag vaknade och sa att vi skulle sova i den mjuka sängen i stället svaret jag får då va: Men jossan sa...! HAHAH, lilla Mimmi pratar i natt mössan. Tyvärr fick jag aldrig veta vad Jossan hade sagt utan vi somnade direkt när våra huvuden nådde kudden.
När vi vaknade cyklade mimmi hem i det vackra vädret medans jag började små städa. Har fixat disken och bäddat sängen, visst är jag duktig?!
Sen belönade jag mig med lite glass efter frukosten. Jag hade ätit lite av glassen sen skulle jag bara kolla en snabb grej på datan och när jag skulle fortsätta äta så va det bara smält geggsås kvar :(

Ska snart börja damsuga och städa lite till. Ska väll försöka plugga lite men jag kan inte lova att de blir av, känner mig fortfarande lite hängig och krasslig så jag kanske har svårt att koncentrera mig...

VILL UT I DET FINA VÄDRET !!!! Vi får se om det blir en liten promenad senare. puss<3





MAJMAJMAJMAJMAJMAJMAJ !!!!!!

Det har verkligen varit en seg dag idag, har inte gjort mycket alls. 
Nu är mimmi här, jag slog dom i en omgång yatzy och nu sitter dom och sjunger vackert i mitt kök..som dom sjunger nu skulle dom nog vinna IDOL !!!!!

Nu ska vi kolla om det går någon bra film på tvn, puss <3









Valborg igår va.....

Lite dålig uppdatering här men vad ska jag säga? Har inte riktigt haft tid till de...
Kan väl dra allting lite snabbt. Min systers skiva i torsdags va as kul tyvär fick jag bara stanna på middagen och inte på festen, men det va kul ändå. Jag hade ingen aning om vad jag skulle vara så det blev lite improvisation i sista sekundrarna. Jag va en korallfisk ! ( h e t e r  d e t  s å ? ) Min pappa va en dykare med en stor orangefärgad dykardräckt...så åkte vi roslagsbanan och tbanan in till stan !! Roligaste va när en tjej skrek all hon kunde : IIIIIIIII KOLLA VAD HAN HAR PÅ SIG !!!!! Och pekade på pappa XD



Igår va det ju valborg också. Jag hade planerat att bara äta middag med Mimmi och Frida och bara ta det lugnt hemma för jag mådde inte så bra...men ickesanicke det får man aldrig göra när man är med dom filurerna.
Vi stack till s
kärgårdstad och festade lite, vissa mer än andra, sen drog vi på efterfest och kollade på konstiga filmer. Mimmis mamma borde få nått pris eller någonting för den kvällen, hon va ute och körde bil konstant hela kvällen/morgonen och stjussade folk hit och dit. Kom hem runt 6 halv 7, jäkligt trötta men kul hade det varit.
Idag blev det bara en lugn dag mådde inte så bra ( g å r  d a g e n  h j ä l p t e  i n t e  s å  m y c k e t ).
Ikväll ska Frida och Mimmi komma hit och bara ta det lugnt, hoppas jag. Nu ska jag kolla om vi har nått att äta här hemma. Får se va jag kan röra ihop till middag !!


Puss<3

RSS 2.0